Followers

Tuesday, May 24, 2011

♥ Profesional PhotoGrapher ♥

Little PhotoGrapher, dari ari tu balqis dok cakap nak pegang dslr mama tu
nak pegng je katanya, kenan tol balqis dengan camera
tapi dek kerana berhati2 mama soh balqis dok dalam bakul penuh kain
bagi menjaga keselamatan dslr mama tu
sekali dapat pegang bukan main lagik si anak dara snap2
tapi tipu je, tak on pun camera tu

ada gaya tak, snap2 sampai senget2 dah

punyer la nak snap2 sampai balqis cakap
"mama, berat la camera ni"


camera je dah tutup muka balqis

bukan main lagik tengok setting camera


ada gaya profesional tak?
hasil snap2 semua gambo balqis kat atas tu adalah dari Nikon Coolpix pinky colour mama ni

now camera ni dah jadik milik balqis
papa yang soh bagi, tapi belum mutlak la k
mama masih sayangkan camera ni, banyak berjasa k
walaupun dah ada dslr
see bergaya sungguh balqis denagan cameranya


tahu je dia nak menggayakan camera tu


ada gaya si cilik profesional tak?
boring dok rumah ari Ahad, papa ada tournement Badminton
mama + balqis dok rumah je, so aktiviti kami main berdua je la...
cepat tol weekend berlalu...

Sila Klik2 Jika Berminat

23 comments:

♥SyilaSyira♥ said...

ngee...bagus gak idea tu, sekurang²nya klo jatuh dalam bakul penuh kain..hihihi

wan nurul hezrina said...

belum pernah adalagi juruphoto tangkap gambar duk bersila dalam bakul kain=)wahh tak beratker dslr tuh aqish??

Cute MuM said...

pandainyer die..
lepas nie balqis amik gambar mama posing.. huhu..

etiey.com© said...

wahh ada gaya tu... nanti leh jadi photographerprofesional amin amin..

Miza Yusof said...

ada gaya. hehe. berbakat balqis ni :)

mamasuri said...

penuh dgn gaya balqis ni...nasib baik dok dalambakul kain..selamat lagi..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..wah..ada gaya nie..
esok2..blh jd pro photographer.. ;)

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi..model boleh, camerawoman pun boleh..pandai dia gayakan camera tu..

Ummi Salsabila said...

kuat balqis angkat dslr tuh! gaya dah ade le jd photographer nnt :)

Mama Zharfan said...

cute plak tgk balqis dlm bakul tu--mama balqis sgt creative tu heheheh

LYAfrina said...

kalo jth kamera tu.. hbisla..

ada bakat jd model & photo G

dinor's family said...

ha..ha..lg besar DSL tu dr muka balqis...btuah kecik2 dah bleh pegang DSL...ibu pun tpenah mrasa lg...bleh jadi model kamera ni...

MamaYatie said...

wah kemain lagi balqis..gerun la auntie..kecik2 dah jd pro..huhu

Ummi Talhah said...

ikut mama diala tu.. selalu dia duk tgok mama dia duk asyik amek gambar, mcm anak2 faa dah pandai pegang DLSR, hee

Mamamya said...

nasib baik balqis ni comel je...muat2 dok dalam bakul baju tu...:D

mmg ada gaya photographer lah balqis ni...berkat tunjuk ajar mama n papa..:D

p.s:anjeeeeee......sukanyer tgk gmbr2 balqis kat bawah nun...siap ulang2 lagik....serius mmg comel2 semua gmbrnya....^____^

zaidah said...

amboi2 anak dara tu selalunyer dia jadik model kali nie dia plak yang ambik gambar..bagus jugak idea tu yerk anje...klu jatuhpun atas kain tak ade ape2kan...

mamalieyna said...

aiyakkk...hati2 little ptohoG...risau nengok..berat tu..hehe...cik na lebih risau..ihiks..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah2..kan main lagi..ehehe cute je
senget2 cam profesional..

ch@ said...

wakakaka kelakar, cerdik anje bagi main dalam bakul kain. tapi kalau kita better kamera pink tu kot yg diusung sebab senang masuk dalam beg. hihiii.

cayalah balQis, ada talent.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha kalo bagi handphone pun, suka amik gambar sendiri..hehehehe

nieda said...

pasni boleh upah balqis amik gambar..

dilazfamily said...

Pandai yer Balqis amik gambar. nak tiru mama la tu

Nana said...

hehe mmg ada gaya potographer

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.