Followers

Wednesday, May 18, 2011

♥ Scooter Barbie Balqis ♥

Tak padan kecik request nak scooter, dari ari tu lagik balqis nak
tapi ari tu ada warna blue colour, so balqis tak mau nak pink colour juga
so semalam dapat la beli satu pink + red colour untuk balqis
wah bukan main suka lagik siap bodek2 mama lagik cakap
TQ mama, balqis sayang mama (ayat bodek k)
bergaya bersama Scooter pink2nya

scooter pinky barbie...
baru je beli dah dicabut bakul scooter tu....adei memang leh jadik makenik la anak dara ni



after that request kasut barbie plak k
ari tu dah aim kat parkson, tapi tak de size la plak
kasut budak je leh cecah RM50 sepasang, kalah kasut maknya k
sib baik la kasut yang ada pun memang dah kondem, so mama belikan nanti k

p/s masa tecik2 dulu tak merasa la nak main menan2 lagu ni, budak2 zaman sekarang canggih macam2 menan ada ek


Sila Klik2 Jika Berminat

25 comments:

mummy_ayu said...

Ian dah lama gak request, tapi tunggu umah baru nak beli sbb umahs ekarang basikal pun tak termain..simpan jer

Nana said...

kita dah lama nk blikan skuter ni
tp takut damia tak reti naik plak

♥SyilaSyira♥ said...

cantikla scooter balqis..warnanya menyerlah...

Sidratul Muntaha said...

basikal setot dah lama jahanam
aku entah bila ade masa nak pergi beli lagi..
ni menan adik dia (yg walking stroller tu) pun dia nak bagi jahanam jugak..
adei./.
boleh la balqish geng dgn setot..
geng mechanic..

mamasuri said...

hari tu suri ada gak terpegang scooter ni..nasib baik suri tak mintak..hehehe...cantik scooter balqish...

dilazfamily said...

Comel yer balqis. wah ada skuter barbie.comel sgt.
pandai dah kecik-kecik nak request tu ini. sian kat Mama tau

ajumohit said...

wah bestnya balqis dpt scooter baru, sebenarnya Najwa pon ngidam nk suh belikan ni, tp abah dia kata klu exam dpt no. 1 baru beli, last week exam mid year dia dpt no. 5, tak dptla nak belikan, biarpon najwa nangis2..abah kata biar saje nk ajar Najwa huhuhu sian anak ibu

sarah-najwan said...

akak risau ngan scooter ni takut xbalance nati tergoleks..huhu..
main slow2 xpe kot..

anak tino meme xle pisoh nge kaler pink + barbie..hehhe

mama rifQy said...

comel basikal balqis..pink2 lagii..peminat pink sungguh2 ni

zaidah said...

cantik scooter tu....betullah anje...masa kita kecik2 dulu...agaknyer tak terfikir mainan macam tu....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye scooter BalQis..
Warna pink lg tuh..sesuai dgn anak dara.. :)

atty's said...

cantiknya scooter balqis..

etiey.com© said...

pandai ke si comel ni main? ehheh comel!!! sekarang anje susu ape kai si kecik ni

MrS. F!zA said...

aunty pon tk smpt merasa main scooter ni..scooter tua tu pnh la naik..kekekeke

*dah emel haitu kt gmail;

MamaYatie said...

hahaa..betul3x..kita dulu tak merasa dak? tak per la rezeki anak2..kita org pun plan & duk pikir2 nak beli beskal..tp kalo beli haruslah satu sorang..lagi satu duk umah atas angin ni jenuh nak usung 3 bijik beskal turun naik..adoi!!

ch@ said...

comel je jari kaki balQis. geram betul tengok rambut dak ni tau. rambut Oni tak cemana gaya, nak sikat pun kena ada stail.
ini harus kena ajak mama ke taman selalu ni, nak main scooter kena tempat lapang.

Mamamya said...

elok2 main dgn scooter ni tau balqis...bimbang t'golek2 lak nnti...

setuju sgt2 dgn ayat anje yg lastttt sekali tu..anak2 zaman skrg mcm2 mainan yg canggih2 kan..kita dulu x b'peluang pun nak dapat....namanya pun zaman dolu2....^____^

Ila said...

faiz pun suka benda tu tp tak pandai main...kena tunggulah dulu

dinor's family said...

wah cantiknya warna pink lg...bodek2 la mama slalu ye...nnt dpt mnn lg...

♥MiZz-siHa♥ said...

dpt scooter br...brng budak2 skrng mmg mahal..mahal lg dr barng2 mak pak nye..

Bionic women said...

kebanyakan girls suka barbie ni kan..tapi dhiya x suka ler..huhuhu.

dhiya ada skuter ni, ayah cik dia belikan masa besday ritu, tapi kosong xder gambar2...

sekarang dah pandai main dah...

kayyana said...

untung balqis.. leh request je kt mama die ye... brp RM balqis beli nih? rayyan sekrang dok bodek yana beli basikal..mcmla pandai no naik.. hehe

NzA said...

cantik skuter balqis!!!! aunty pinjam boleh????

Mama Zharfan said...

comel skuter tu :) anak sulung memang untung--mcm my zharfan gak--semua benda pun dpt heheh ariff main yg abg punya ajer ;)

amyeryn said...

wah balqis naik skuter..berani die ek...rs kalo tisya die takut kot..hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.