Followers

Wednesday, June 1, 2011

♥ TOP 13 - Mom & ME Sweet Photo Contest ♥

Morning semua, keputusan delay sehari la plak
pagi ni mama outstation ke Melaka, so tak leh nak BW ke blog kengkawan
ok ari ni mama nak umumkan TOP13 untuk contest mama
so mama nak ucapkan tahniah kepada semua TOP13 yang terpilih k..
semua peserta comey2 & cun2 belaka, tapi adat bertandingkan
ada yang menang ada yang kalah, pada yang tak berjaya leh try next contest k

dan mereka yang terpilih ke TOP 13 adalah

Qaleesya Amani
Aerish
Harisha Alya
Qurratu'Aini Al Zahraa

Nurul Damia Amnan

Muhammad Rayyan Danish
Nurul Humaira
Dania Alisha
Walin Hannani

Damia Ayyunie
Muhammah Hadif Khumaini
Nur Irdina Zahra
Nur Aleesya
Tahniah kepada semua yang terpilih, so kepada juri2 sila wat pilihan masing2 k
then email semula kepada mama
esok mama wat pengumuman TOP 6
then pemenang yang terpilih, good luck kepada semua TOP 13
kepada yang tak berjaya, jangan kecik ati k, banyak lagik season yang kengkawan leh join
so bagi blogger yang mau meneka sape yang bakal ke TOP6
leh wat tekaan di entry ni, sape teka betul & terpantas dapat TOP UP RM10
tekaan anda tak kan di appear selagi pengumuman TOP6 belum dibuat...
p/s Good Luck kepada semua TOP 13
Sila Klik2 Jika Berminat

16 comments:

ajumohit said...

tahniah kpd top 13...gud luck

MrS. F!zA said...

hikhik gambar banner tu paling sweet!! hahaha..

*gudluck top 13!

mummy_ayu said...

tahniah kpd top 13..& good luck jugak!!!

...sWeeT uMi... said...

good luck tuk semua top 13 (",)...
lenkali umi nak join lah hihkhikhik...

kayyana said...

yana boleh teka top6 tak??hehehehe... mcm tak boleh je kan.. nnti buyers lak.. hehe.. tahniah and good luck pd semua top 13... semoga ada rezeki rayyan danish nak merasa hadiah dr mama balqis.. hehe...

ch@ said...

huaaa, pengsan nak pilih. semuanya memang sweet sangat. anje tukang buat pengumuman je, juri pening. tahniah kepada top13.

anje, kita ada sikit assignment utk anje. hihiii, ke hijaucantik ye bila free nanti ;) wink-wink.

MamaYatie said...

good luck semua! wah...kaki contest belaka..hihihi

eITA said...

tahniah yang terpilih.....

nureen said...

tahniah2 utk top 13.. x der rezqi elly ;(...

Zie said...

Alhamdulillah Tahniah semua And Good luck,

Mama Zharfan said...

congrats and good luck to all
top 6 me teka:
Qaleesya Amani
Nurul Damia Amnan
Dania Alisha
Damia Ayyunie
Nur Aleesya
Harisha Alya

♥MiZz-siHa♥ said...

gud luck semua..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

huhuu..xterpilih...xperlah..tahniah yg terpilih

nk teka la..

Damia Ayyunie,Nur Irdina Zahra, Nurul Humaira, Qaleesya Amani,
Aerish, Walin Hannani

nanakimie said...

nana teka:)

Nurul Damia Amnan
Dania Alisha
Damia Ayyunie
Nur Aleesya
Qaleesya Amani
Nurul Humaira

Lelord said...

tahniah top 13 & good luck

Nana said...

eh ada di situ hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.