Followers

Friday, May 20, 2011

♥ Ulat Sagu Sedap Dipakai ♥

Ulat sagu sedap dipakai, bukan dimakan
ni citer pasal kasut pinky balqis
pantang tengok warna pink mesti soh beli k
mama pun kenan gak, tapi cam malu nak pakai plak
so belikan untuk balqis je la

see comey tak ulat tu?

sangat sesuai untuk Girl k


model kasut ulat sagu...ada gaya tak model tang kaki je k


yang tak boley blah leh plak balqis soh enterprame kan camera pinkynya sekali

kasik layan, ada hati nak snap2 pic pakai dslr mama...no no no balqis nanti meraung + menangis berlagu mama kalo terjatuh harta kesayangan mama tu

posing with pinky stuff

see mama nak snap2, dia pun sibuk nak snap2...

jom layan gambo sedara pujaan ramai ni


ntah ape2 gaya la anak dara ni posing








kejap masam kejap senyum, kejap ketawa kejap nangis
kehidupan kanak2 penuh dengan tawa riang
celik mata main, sebelum tido pun sempat main
tak payah pikir keje, mana nak cari duit...ha...ha...
rasa cam nak kembali ke zaman kanak2 plak...sonok tak payah pikir masalah...=
Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

Ena said...

makin cun plak pic.. suka suka.. :D

suka yeh asal pink..hihi..

akak ni geli ckt tgk gambo ulat walaupun colornya menepati..

♥MiZz-siHa♥ said...

comel kasut tu..

Miza Yusof said...

COMELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :)

ajumohit said...

alahai comeynya...kiut miut la pink

Nana said...

hehe comei je slipar tu
kita nyaris2 nak bli gak
masa minggu lepas
design ulat ni juga la
tp bila fikir dah ada kt umah
xpela malas nk bli

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantiknye slipar tu..
pinky lg..comel..

ch@ said...

anje, kembali ke zaman kanak2, anje pegang DSLR, uuu-wow, mesti semua kanak2 sebaya kagum. hahaaa.

sampai terbaring-baring anak dara ni posing. kat rumah kita selipar macam balQis tapi buah mangga, kita punya. hihiii.

mamalieyna said...

comel sliper tu....kak eina pernh terjumpa, nk belikan tuk anak buah, tetiba tak jdi, bila tgk ni, rasa..eehh comelnye~ hee~

mama rifQy said...

sgt comel selipar ituuu..sume pink! suh balqis beli kaler pulak anje!!

NzA said...

tgk colour dh agak...mmg balqis punya tu.....mmg gadis sejati nie...mcm kakak Naurah...minat pink.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.