Followers

Monday, May 16, 2011

♥ Website Peberet Mama ♥

Biler time boring, blogspot tak leh open, tak de idea nak mengarang
tak de mood nak BW ape lawan web yang kengkawan suka klik2
kalo mama tak jemu2 kalo ikutkan tiap2 hari mesti open punyer...
jom tengok website ape yang mama suka tu

mudah.my since tahun 2005 mama memang suka bukak website ni
nape?sebab website ni ada macam2 barang yang dijual, bukan barng je ada gak rumah
kete, barangan kanak2 & macam2 lagik
kalo sebelum ni mama suka bukak mudah.my untuk survey
 DSLR
mama suka survey kat mudah.my tapi tak la beli pun kat situ
sebab tak berani takut barang tiruan je

sebab time beli DSLR kat Dealer Canon dia ada cakap kena hati2 kalo beli kat online
yang bukan dari dealer sebenar, memang harga murah dari yang sebenar
tapi bukan original....

now suka tengok barang2 baby kat mudah, then tengok rumah untuk dijual,
tengok hanset macam2 lagik la

so kengkawan semua, kalo time boring2 website ape yang kengkawan suka bukak
now bukak tenet kat rumah pun dah bosan sebab dah tak tau nak bukak website ape...

Sila Klik2 Jika Berminat

16 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss pn cari rumah utk dibeli dari mudah :)

myamyza said...

hmmm.. mudah.my.. dulu selalu jugak usha barang kat site tu.. tapi kalau nak beli beli tak la kot.. takot kene tipu.. kalau nak survey harga barang boleh la..

NzA said...

jrg sgt terjah ke web tu....

atty's said...

kty pun suka cuci mata kat mudah

mama rifQy said...

wahh..na tak reti nak tgk kat mudah ni..husband na suke layan!!

kayyana said...

sekarang ni pun yana suke benor website ni sbb tgh cr2 lubang business ngn rumah kan..

mummy_ayu said...

pernah gak layan2 jengah kat mudah nie..tapi tak pernah beli pun..cuci mata jer..

ibuayahdamia said...

memang tak suka bukak...sebab memang tak percaya pun beli barang online...kalau pakaian tu ok lagi kot...tapi kalau barang mahal2...sanggup pi redah sendiri kedai car..hhehhehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

samalah mesti nak buka satu hari wajib...

Mama Zharfan said...

me iklankan brg2 yg me nak jual kat mudah.my tu hehehhe

Nana said...

suka gak buka mudah
tp xwajib la hehe
bila nk carik homestay ke
sevey brg2 2nd ke
baru buka website ni

fa10 said...

ooo.. pernah tahu pun pasal website ni.
i biasanya buka blog org jln2 makan angin atau youtube, tgk negara orang

UMMI FARIS HAIKAL said...

sama mcm saya..suka jenguk mudah.my

beberapa bulan lepas baru je beli 2nd kete(used)..guna khidmat mudah.my ni jugak..kekeke

skang suke duk survey umah plak..tapi dapat cuci mata je lah dulu...hehe

sarah-najwan said...

hubby akak mmg suka web ni..salu serbey spot rim..wahahahaha..

kdg2 tgk brg kat sini..lucu weh..sb akak penah tgk kasut bot kuning oghe iklan..sb iklan..xpenah guna..wahahahhaa

dilazfamily said...

samalah ngan dilaz, tapi buka website tu untuk cari kerja kosong

Mamamya said...

kadang2 jer akak buka web ni,tgk barang2 bby...biasanya en.suami yg rajin buka sbb dia tgk kete/moto....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.