Followers

Tuesday, June 14, 2011

♥ Balqis @ My 1st time - tengok wayang - Kungfu Panda ♥


Hiyak hiyak...balqis pi tengok Kungfu Panda Ahad ari tu...
sebenarnya bukan balqis yang xcited bebeno, tapi mama nya yang xcited
sebab dah lama tak pi tengok wayang
last tengok sebelum kahwin dulu,lama giler kan..
so semalam berpeluang nak tengok bersama...
rasa2nya ape reaksi balqis ek?
b4 masuk cam biasa beli pop corn + air milo..
pastu masuk dalam bilik No 7, seater 13 & 14
balqis tak takut masuk situ walaupun gelap
then lepas semua lampu tutup balqis senyap je
dok lagut makan pop corn, tapi after 1/2 citer tu berjalan
balqis cam boring, siap ajak mama balik lagi
mama plak yang beria2 tengok citer tu sambil ketawa
balqis siap tanya "nape mama GELAK"
Aduhai anakku, memang tak layan langsung kamu dengan citer ni ek

so totally citer ni memang best, sebab ada lawak jenaka yang diselitkan
kiranya menghiburkan kanak2 la..
tapi bukan balqis k, balqis tak de feel tengok citer ni...

dah la pi tengok wayang pakai baju tak berlengan
mama soh pakai baju sejuk tak mau...

kuar2 panggung balqis cakap dengan papa
"tak best la papa, tak de pocoyo dengan Minnie"
adei...balqis ni memang peminat tegar citer Disney Junior
like Dora, Mickey Mouse, Pocoyo...
balqis lagik suka tengok Tv dalam kete k, ari2 layan Mickey Mouse & Pocoyo..
next time kalo ada citer yang seangkatan je leh bawak balqis
kalo tak lebey baik tengok TV kat rumah @ dalam kete je...

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html
Sila Klik2 Jika Berminat

14 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..mcm tu pulak.my nuha seb baik suka tengok drama.so bw tgk citer nur kasih byk pulak soklan dia.masa mula2 tu ajak balik jugak :p sbb gelap kata dia.

AyuArjuna BiGoshh said...

wah balqis minat pocoya...hik hik takpe kite tunggu pocoyo kuar movie :p

[-suziey-] said...

ekekeke sabo je la balqis..lenkali ckp la ngn balqis panda tu atuk pocoyo..hahahaha:p

mama tisya said...

balqis minat certain cartoon je ye..kalo nk bw tgk wyg kena tgk cartoon yg die minat la...nasibaik tisya laynnnnnnn smua citer..citer seram pn die lyn..hehehe

sarah-najwan said...

bestkan kungfu panda..hehe

pocoyo anak akak xminat..hehe

.::Lynn::. said...

time tgok kunfu panda ari tu mmg kaum2 parents je yg over.. anak2 ada yang dah merangkak naik tangga turun tangga.. sib cerita kanak2, so semua pun tak kisah... ♥♥

mummy_ayu said...

o...balqis tak minat kunfu panda...
tu la..ian pun tak layan sgt..beli DVD pun, dia tgk 1/2 jer..

syanasaid said...

nasib tak meraung nk kuar kan

eima said...

huhu balqis tak minat ek ...mama je yg lebih...kiki

klu ade cite walt disney bleh la bw balqis kompom tak boring lagi lg die

~Siti Hajar~ said...

citer kungfu panda ni cam citer aksi, budak yg xbpa faham mmg xlayan la, tp klu yg paham gelak xingat punya...ekekekek

Balqis pakai spek 3D tu x? klu xpakai mmg xbest la dia tgk citer tu..

Nana said...

adoi relaks je aqis pakai baju xde lengan sejukk tu

Mama Zharfan said...

rasanya budak 6 tahun baru paham mcm my zharfan hehe tu pun ada gak yg dia tak paham, sibuk tanya me hehehe

MamaRifqy said...

mmg peminat setia mickey mouse la nii..sabau je laaa balqis ni

kayyana said...

hahahaha.. kelakar la balqis nih.. erm.. nnti kite request buat filem pocoyo ngn mickey ea.. bru leh bwk balqis..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.