Followers

Wednesday, June 22, 2011

♥ Balqis Won - SYTC Contest ♥

Morning, wat kali ke2 balqis menang contest berkaitan Gigi ni
b4 this pernah menang gak tahun lepas bulan 12 tapi sampai la ni hadiah tak dapat2 lagik
contest mana tu ek?sape pandai teka?
kali ni menang contest SYTC lagik
http://ejau.blogspot.com/2011/06/pemenang-sytc.html
tapi dapat saguhati je, b4 this tempat kedua
jadi la kan dah lama tak menang contest ni
sejak malas nak join dek kerana biler menang je CONFIRM hadiah tak dapat..
tapi bukan semua penganjur wat lagu tu k...
gambar yang dipertaruhkan
hadiah yang bakal dimenangis adalah
set Pyjamas...so sweet

mama pilih gambar Mickey + Minnie tu...
tapi tak de plak size 4 years, maybe nak pilih 3 years la kot...
ape pun TQ pada penaja k...


p/s seriously BENCI nak join contest sebab ada 5 hadiah yang balqis tak dapat2 sampai la ni
menang sekitar bulan 12 tahun lepas sampai bulan 3 tak de satu pun hadiah yang dapat...
kepada penganjur sila bertanggung jawab kalo nak wat contest ye
jangan disebabkan perkara2 camni semua blogger FOBIA nak join contest @ Giveaway...

p/s tahniah jugak untuk pemenang2 yang lain...alycia + Fara
My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html
Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

Zie said...

Tahniah...

Huda said...

tahniah aqish! :)

azura samsuddin said...

tahniah balqish, tgk pd pyjamas tu ramabang mata dibuatnye, sumenya cun2 ...

mummy_ayu said...

tahniah...best tu dpt hadiah pjyamasa...tomei..

Momma Mia said...

tahniah Balqis!!!
tantek gambo mickey tuh.. sgt sweet

mama tisya said...

tahniah balqis..kita tau contest yg valqis menang yg bertemakn gg tu..tkd pt lg ek...kita pn ada gk blum dpt tp ntah la mls nk tnye..tgk la kalo rajin nanti..heheheh

**adiah fm dh smp lastweek..tq

♥MiZz-siHa♥ said...

tahniah!

Bionic women said...

kita dah lama giler x join aper2 ga or contest. memang mood kelaut sesangat

Mama Zharfan said...

congrats balqis!! sweet hadiah tu :)
me pun ada 5-6 hadiah yg me tak dpt2 sampai ari ni..malas dh nak follow up sbb mcm terhegeh2...

Ummi Eisya&Amani said...

Tahniah balqis

syawalsimpsons said...

tahniah

Nana said...

tahniah..
kita ni banyak lg adiah lom dapat
tak terkira dah

dinor's family said...

tahniah..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.