Followers

Monday, June 6, 2011

♥ BE yang Menjadi ME - Nuffnang ♥


BE yang baru menapak, 5 BE dah jadik ME, adei cepat tol dia jadik ME
lom sempat kumpul sampai RM200 lebey untuk sqtu BE dah jadik ME
namun tetap bersyukur dengan BE baru yang tengah berjoget2 ni
tangan dah gatal nak cash out ni
tapi nak tunggu semua BE jadi ME then bile dah tak de BE
baru la nak cash out semuanya...

p/s rezeki berblogging...nak beli lens DSLR ni....

My preloved item to letgo, please visit this link
Sila Klik2 Jika Berminat

25 comments:

Mamamya said...

alhamdulillah...murah btl rezeki anje yer...aritu barjer u cash out HB...ni bakal cash out nuffnang plak..... :)

ajumohit said...

anje, bile 1st time dpt BE ek? masa tu dh brp lama blogging? nk juge hehehe

Nana said...

heheh sama la
tangan dah gatal ni
nak cashkan
tp tgu ujg bln la

aanie said...

wah, syoknya anje..banyak tuu....tahniah..

haslina said...

huhu. x pe dear. pelan2 kayuh. semoga murah rezeki lagi.
;))

syawalsimpsons said...

rezeki 2..

LYAfrina said...

tp satu2 be tu mantop anje....
kiranya kalo dh jd me pon..dh ckup syarat nk cashout tu..

mummy_ayu said...

emm..tangan dah gatai yer...

NurShahFamily said...

dahsyat la anje hehehehe... tak pernah nur dpt byk cam tu hahahaha...

apepun tahniah la rezeki anje hehehe

sarah-najwan said...

yg anje punya BE tu mmg masyuk eh..tggi2 rega dia tu..

tahniah deh..rezeki berblog..

rara pinkmafia said...

wow terbaek.cane nk dpt banyak2 tu eh.besh nya.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to mamanya: rezeki berblog...Alhamdulillah

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to ajumohit: dah lama dgn Nuff ni, kita start blogging tahun 2007, then blog ni yang 2nd dulu kita ada blog lain, dgn nuff sejak tahun 2008, tak de la banyak sangat cam eriqazz tu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to nana:tunggu hunug bulan k

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to aanie: TQ dear

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to haslina: tol tu, tunggu banyak sikit

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to syawals: ha ah Alhamdulillah

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to lya: tol tu, tu namanya BE terbaik punyer

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to ayu: dah gatal nak cash out

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to nur: TQ tak pe lepas ni rezeki nur plak ek

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to sarah najwan: tQ2...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

o rara: rezeki dari Nuff, semua blogger akan dapt tapi cara bergilir2 la

Mama Zharfan said...

me memang sentiasa rasa gatal nak cash out--nampak jer amount lebih Rm50, laju jer me tekan cash out heheh

byk duit anje--besh tu!!!

Herda Idayu said...

salam
kak, jom join GA ni...
sorry coz sy tak bgtau akak dulu saya ada taq akak...sori kak...
http://danielzaidi.blogspot.com/2011/06/giveaway-edy-jangan-main-main.html

kayyana said...

bestnyer,.. yana pun tunggu jugak nak cashoutkan ni... tp syg oo.. hehe.. bia dulu lah.. peram jap

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.