Followers

Friday, June 24, 2011

♥ Biler Mama Yag MEROYAN bukan Balqis ♥

Ape yang meroyan?
beli menan la ape laie, duit kalo tak tabur kat anak tak sah
sebenarnya mama yang lagik teruja nak beli scooter ni
b4 this dah pernah beli tapi warna merah la
semalam beli satu lagik lepas mama berkenan tengok scooter pinky2 tu

cantikkan?
scooter ni roda dia ada lampu2

ni scooter yang b4 this...







sib baik papa tak marah mama beli
beli ni pun curik2 je, bukan mencuri k, tpai beli secara senyap2
tau2 mama dah beli je, masa tecik2 dulu tak merasa naikkan
so dah ada anak ni nak tengok la anak main
balqis memang suka main scooter ni
haq yang baru ni lagik teror la dia main, siap tolak laju2 lagi



la ni mama tengah mabuk nak beli menan kitchen ni untuk balqis
pernah tengok kat mudah.com b4 this, then rupanya orang yang jual tu ada kedai kat
Kota Damansara, so this weekend leh la pi beli
tapi tak gaji lagik la, harus bodek papa ni jawabnya....

kengakawan pernah jadik tak terlebey xcited nak beli menan anak
sebenarnya anak tak minta pun...
tapi kalo dah ada sure la dia main dan mam paling suka
kalo balqis dapat ape2 je pemberian dari mama + papa memang dia hargai sangat2
then dengan ucapan bodeknya "terima kasih mama, balqis sa.....yang mama"

p/s sape2 yang berminat nak beli scooter pinky tu leh email mama @ damia_nurin@yahoo.com
untuk tau harganya k, scooter yang merah tu mama nak let go RM30 ada sape2 mau kasik email jugak k
p/s today mama ada Interview kat Sunway Medical Centre, wish me good luck k...sangat2 berharap dapat keje lain yang boleh mengubah haluan masa depan mama
p/s lately mama bz sorry tak sempat jenagh blog kengkawan, UV mama pun makin merosot dari hari ke hari
what to do, keje diutamakan....

17 comments:

Huda said...

cantik scooter :)

Bionic women said...

Dhiya x banyak mainan...mostly mainan dia yg ada unsur education jer.
Papa Dhiya sedikit cerewet pilih mainan...dan dhiya pun jenis yg x suka sangat mainan2 ni..
kalau alat muzik, buku atau alatan sukan macam bola, raket badminton dan sebagainya tu banyak ler.
tapi skuter dan basikal memang ada.
selalunya yg beli mainan utk dia ialah bapak sedara ngan unty dia..
hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

lawa scooter nie... nak pnjam y tempat mask tu buleh x?.. alahai.. zaman zaty bdk2 dlu mama xmau bli...=.=

mummy_ayu said...

wah..mama yg rambang ..sama la ngan Ayu pun..Ian memang nak sgt skuter nie sbb nanti kat umah baru memang ada kawasan tuk main2..ayu dah email dah kat anje..

nieda said...

scooter pink tu cantik sesuai untuk Balqis yg gegirl..

teruja tgk mainan kitchen itu

syawalsimpsons said...

wahhh bestnyer.....nak 1 scooter boleh

Nana said...

wah beruntung aqish...mama rajin bli menan
hehe
kita lak jenis tak eskited langsung nk bli brg2 menan anak
yg eksited bapak dia heee

Mamamya said...

b'untungnya balqis dapat mama yg mmg sporting mcm anje....akak ni x dapat lah nak b'belanja mcm tu bab2 mainan ni...sikit2 je lah ikut kemampuan kan...;)

p.s 1 : akak klu beli beli kene ada 2 scooter anje...klu x berebut anak2 dara kat umah ni...:)

p.s 2 : GOOD LUCK n all the best.....!!

p.s : x per anje...bw ikut kelapanagan yg penting 'happy blogging'.....:D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai sampai 2 :) me beli kan, my nuha tak reti plak naik.basikal pun baru bleh kayuh..hehehe.

Ummi Eisya&Amani said...

bestnye balqis..tapi biasala anak sorang biasanya semua dptkan..dulu daku pun selalu beli mainan,sekali kena tegur ngan MIL,jgn manjakan anak sgt..nanti dia anggap pe yang dia nak semua leh dpt..hihi..so skrg ni mmg beli bila rasa perlu je..sampaikan buku pun skrg ni,kitaog dah tak beli sgt.klu nak kena habiskan wat latihan dlm buku yg lama dulu..MIL ckp bukan kedekut tapi disiplin utk diri dia..amik ko,masa tu terkedu i..huhu..

dinor's family said...

comelnya scooter pink tu..ibu pun bkenan tp ibu ada 3org anak klu nak beli kena bajet lbh lu le....:)

~Siti Hajar~ said...

untungnyr Balqish, dah ada skooter pun mama beli lagi, mainan kitchen tu cantik la..

anak srg ok lg Anje, cam khjr ni anak 3, blh muflis ooo...haha

mamalieyna said...

waaa dh dua la..kasi haidar jelah..hehe..tp haidar tu tak reti main, pernh rasa nak belikan, tp suruh dia cuba, takmo lak..so, ok la..jimat duit..ekeke..

good luck to u~ kak eina kena tunggu ebrsalin dl la..huu~

eima said...

klu tak de gambo barbie mmg aku nk beli ngan ko anje tp barnie la plak tak seswai ngan fahim even merah ... huhu

♥MiZz-siHa♥ said...

gud luck okey...
kat ikea pon ade set masak cam tu..

mama tisya said...

balqis dpt scooter br ...bertuah anak2 skarng kn

Mama Zharfan said...

me paham sbb me pun mcm anje bab2 beli utk anak ni hehehh sbb kecik2 me tak merasa :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.