Followers

Friday, June 3, 2011

♥ Datuk Siti Nurhaliza miliki Kondominium Mewah RM20 juta ♥

Wah, Terkejut sekejap MyGosip bila mendengar Datuk Siti Nurhaliza membeli penthouse mewah dihadapan KLCC dengan harga lebih RM20 juta.. Ada gosip-gosip yang mengatakan penthouse mewah tu adalah hadiah harijadi yang ke-32 daripada Datuk K kepada Datuk Siti Nurhaliza.. Kalau betul la gosip tu.. memang sangat bertuah la Datuk Siti Nurhaliza ni kan.. Hadiah harijadi sampai berjuta-juta..




Betul atau tidak Kondominium mewah itu adalah milik Datuk Siti Nurhaliza masih lagi menjadi tanda tanya.. kita tunggu je la Datuk Siti Nurhaliza bagi komen mengenai gosip ni nanti.. Tapi sudah ada jiran-jiran tetangga yang ternampak Datuk Siti Nurhaliza dalam lift menuju ke tingkat 40 keatas dekat kondominium mewah tu..
Apa-apa pun MyGosip tumpang bangga la.. ada jugak Celebrity Malaysia yang tinggal kat kondominium mewah yang beharga puluhan juta ringgit ni.. Duduk depan KLCC lagi tu.. Ada ura-ura mengatakan penthouse mewah Datuk Siti Nurhaliza tu terletak di kondominium The Troika.. Jom layan gambar kat bawah…

p/s pernah citer dah b4 this kat blog mama, tapi tak de gambokan, ni kasi yang ada gambo plak
p/s ada sape2 nak beli rumah cam siti ni?
p/s kengkawan hadiah birthday selalu dapat ape?
My preloved item to letgo, please visit this link
  Sila Klik2 Jika Berminat

4 comments:

atty's said...

fuh..memang besh kalo dpt diah kondo mewah sapa taknak kan

syanasaid said...

aiyakkk
hadiah smp 20juta???
saya nk kuar 200 beli hadiah pn gigil :p

Nafisa81 said...

baguslaa...at least ade jugak org melayu kat situ..

Imaan09 said...

persoalannya, klu bukan org cm Dato' CT duk tmpat mewah gtu, siapa plak y duk..gila mahal kan..huhuu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.