Followers

Tuesday, June 7, 2011

♥ Dendam TERBALAS!!!! ♥

Misi mencari sesuatu yang diidamkan
tapi bukan mama punyer k, tajuk memang cam berdendam je
semalam papa ajak pi Sunway Pyramid
tiba2 je ajak pi, tak tau la ape planningnya
kalo bab jalan2 mama memang on je, ha ha memang kaki jalan k
sampai je kat sana, balqis yang hanya berbaju tido je, sempoi je k
tak plan pun nak pi tu yang pakai je baju tu dari ruamh pengasuh
sampai kat ruang legar GF ada kete Racing Car ni..
kalo nak tau balqis memang minat dengan KETE
dah macam boy plak suka kete...
balqis tawar diri nak snap2 kat kete tu
peminat tegar la katakan
balqis cakap kete tu cantik....
cantik tak?sebijik cam citer kete rascinng car kat TV tu kan
sayangnya kami tak bawak Cik DSLR
harapakan Cik Nikon Coolpix je yang tolong snap2kan
suar tidoq je k...
pastu snap2 kat pic kete buruk ni
see cantikkan, kalo dapat sebijik ni sure semua orang jeles
ramai yang dok snap2 kat kete tu
sebenarnya tak leh masuk pun kat kawasan kete tu
tapi selamba je balqis masuk

berbalik pada tajuk kat atas tu...Dendam TERBALAS tu sebenarnya citer pasa
merujuk kepada entry bawah ni
http://damiaqish.blogspot.com/2011/05/akhirrnya-beli-jugak.html
bulan lepas mama dok paw papa soh taja beli wallet baru mama
so semalam, papa ajak pi Sunway Pyramid nak beli
Pouch Bag baru papa
papa memang suka pakai porch bag kalo pi mana2
so kira balas dendam la ni, mama dapat wallet papa pulak nak porch bag
so semalam pi butik Camel Active pi beli porch bag tu...

besaq tol kan, papa memang suka yang besaq2 senang simpan barang katanya
satu je perangai papa yang dari dulu sampai sekarnag tak berubah
kalo papa nak beli something, either untuk papa, mama @ balqis kecuali hadiah
papa tak kan beli sendiri, selalunya mesti bawak mama sama
untuk pilih @ bagi cadangan mana yang lagik cantik
papa selalu aim je dulu, then akan ajak mama pi sama2 untuk tolong pilih mana lebey sesuai
dari bercinta sampai kahwin papa memang camtu...

 
then papa ni jenis susah nak beli sesuatu, kira cam cerewet gak la
tak suka main beli je, mesti nak kenan dimata papa sendiri
then baru nak beli....harga pouch bag RM119
tak pe leh pakai lama, lebey elok beli yang berkualiti tapi tahan lama...

then singgah jusco beli DVD balqis nak tengok kat dalam kete
DVD yang lama2 semua balqis dah boring tengok
ni la upahnya kalo nak balik kampung, boring dok dalam kete
kalo dapat tengok TV dalam kete tak de anak dara ni
dok bosan sangat, tapi layan citer kartun je la kejenya...
tajuk je cam kejam, sebenarnya tak de ape pun
tengok sale kat Jusco semalam nak je rembat sehelai dua
tapi gagahkan iman jugak tak rembat...
tunggu sale raya nanti leh borong sakan k....
p/s cepat je masa berlalu, tak lama lagik nak pose, then nak raya...

My preloved item to letgo, please visit this link
Sila Klik2 Jika Berminat

11 comments:

syawalsimpsons said...

cantiknyer kete 2...kalo ada 1 mesti semua komuniti kat umah 2 pandang je...

Mamamya said...

org kata 'kalah membeli menang memakai'...^___^ owhhh...sikap papa balqis ni samalah dgn en.suami...klu nak beli sesuatu sgtlah cerewet..kalah org pompuan..last week teman dia cari sandal baru dari pagi smpi ke ptg....turun naik 3 biji mall lansung x der 1 pun yg dia kenan..haihhhhh....

p.s: anje dah beli baju raya?? ^___^

ajumohit said...

wah seronoknya dh tercapai hasratnya ye...cantik2 gmbr tu, model genit tu pon liuk lentok bergmbar ehhehe

Nana said...

wah lawa nye kete tu..ni klw damia ni sure dia suh amek gambo hehee

eima said...

ni balas dendam wat entry bergambar ke balas dendam papa beli pouch bag nih...hehhe

mummy_ayu said...

oo..papa pun nak jugak pouch baru..
Balqis puns uka..dpt cd kartun baru...

bestnya posing2 ngan keta kartun Cars tu..kalu Ian pun suka nie..

nureen said...

nureen pon pakai pouch bag tp masa g keja je sbb nureen keja g site klau bwk handbag susah la kan.. x sesuaiiii....
tp slalu mmg laki suka kan pouch ni.. cuma asben nureen je kot x suka hehehe...
sluaq tidoq pon ok janji bleh berposing ngan keta cantik :) klau nureen sure byk punya gambo snap kat c2..

Mama Zharfan said...

keta tu comel :)

besh dpt shopping2 tu heheh

~Siti Hajar~ said...

alahai comelnyer keta tu, dpt sebiji sure semua org jeling je tgk...hehe

nieda said...

cantik kete tu

ch@ said...

comel je balQis, baju pun dah match dgn warna kereta merah tu, hahaha. sweet. abi pun banyak porchbag, yg besar juga dia suka, smua kasi sumbat dlm, skali kita pegang, ma'oi berat gila.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.