Followers

Thursday, June 2, 2011

♥ Event Disney Junior Special For Mom Blogger - Best (Part 1) ♥

Morning, entry kelam kabut ni, sebelum citer menjadi basi kena citer gak ari ni
jap gi nak pi site visit dengan boss mama, so tak sempat nak BW ke blog kengkawan
semalam mama pi event Disney Junior kat Bangsar Village
sangat2 best mama orang pertama yang sampai, awal giler
tapi tak register dulu pun, pi jalan2 kat MPH dulu
mama siap amik cuti sebab takut jalan jammed nak kesana
jom tengok gambo yang berjaya di snap2
Restoran yang cantik & food yang sedap...Marmalade di tingkat 1
banner event untuk malam tu..
alkisah balqis wat hal tak mau ikut papa balik, nak ikut mama jugak
event ni tak leh bawak anak, just untuk Mom blogger je...
antara watak kartun yang ada dalam channel Disney
semua barang berlatarbelakangkan watak2 Disney, so nice
setiap sorang dapat satu file Disney ni

disekitar restoran sebelum event dilancarkan

ni kek tipu je k, bukan betul pun
menu yang ada pada malam tu, sangat2 yummy k...nanti mama citer k
air ice lemon tea, kopi & tea


agent OSO, kartun kegemaran balqis gak ni




ha ha ha, tak pasal2 balqis yang dapat nama
yang join event mama, tapi printed nama balqis
sebabnya email address mama pakai nama balqis

sape lagi blogger yang join ek?
nantikan next episod k, ada 3 part kesemuanya...
event ni talk2 pasal Disney Channel watak2 kartun baru yang akan dilancarkan sekitar July 2011

p/s nantikan sambungannya

Sila Klik2 Jika Berminat

19 comments:

eima said...

wahhh besh event nih...huhuhu

dilazfamily said...

Nmapak macam best kan. mesti seronok kalau pegi sana tu

mummy_ayu said...

wah best nye..tapi sayang la sbb leh bawak kids..tapi takpe..ada souvenir...
cepat la sambung..

sW33tdARLiNG said...

huhu tak penah join event cenggini.. teringiiiiiiiiiin sangat

Iela Fazielah said...

bestnyer..camne join...?? rugi xjoin

Faryza said...

best nye dpt join.. tp cam ne nk join..hheheheh

ajumohit said...

meriahnya nmpk, colourful gitu..hmm tak dapek la nk join

SyaNa said...

bestnye!!
cute2 plak tu tema dia

Em's Family said...

wah ini baru namenyer photographer.. mira tak nampak pun kek tipu tu hehehe.. :D nampak makanan betul jer :D

Mama Zharfan said...

bertuah u
event huggies tu sgt tak besh
me tgh buat entry ni

Lina said...

tgk gambo cam best jer event nih...x sabo nak tunggu part seterusnya :)

Mamamya said...

wahhhhhh....bestnya klu dapat sama2 join event nie....;D

Cute MuM said...

nampak best..
bilalah nak dapat invitation camnie.. hihi..

Liz Rohaizat said...

lawa gambar! hehe... nak lagi please!!

Sumijelly said...

wah...dah buat ker?? cepatnya...hik...sumi x buat lg

http://sumijelly.com

Dayu said...

nape tak bleh bawak anak
dah tentu pasal disney kan

anyway, camne nak join event2 ni erk?

mama tisya said...

BEST2 KALO P EVENT CAMGINI

AyuArjuna BiGoshh said...

nice to meet u there anje :)

azila raffie said...

wah!! bestnye dpt pegi..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.