Followers

Thursday, June 2, 2011

♥ Event Disney Junior Special For Mom Blogger - (Part 2) ♥

Part 2 part mamam2 & menu2 yang ada time event tu...
yummy memang sedap la walaupun menu food tak banyak sangat
tapi banyak lebey k, tak ramai yang di invite cuma dalam 20 lebey je
cup cake, then ada food dalam cawan tu, tak tau apa nama dia
tapi sedap la...comey je bentuk telinga Mickey Mouse
Tu dia nama food kat atas tu



mama main snap2 je k, sambil amik foof sambil snap2
nama pun blogger tegarkan, semua nak di snap2


ice lemon tea, pekat giler tapi sedap
cantikkan straw ni, tapi tak puas nak minum
Then Never Land Avocado Salad
OSO's Mushroom & Tomato Bruschetta
nasi goreng
nama untuk nasi goreng tu
spagetthi
ni tak tau ape namanya, tapi comey ada muka mickey








food mama untuk 2nd round yummy2 (camne nak kurus ni)

sorry gambo tak cantik sangat, sebab dok sibuk mamam2 then borak2 dengan blogger lain..
part 3 mama citer sape blogger yang join event Disney Junior tu...
p/s sape2 yang nak copy gambo silakan k, mama izinkan untuk yang join event semalam tu
p/s pemenang contest esok mama umumkan sebab ada 2 juri tak email lagik...
Sila Klik2 Jika Berminat

17 comments:

syawalsimpsons said...

sedapnyer..terliur lak

etiey.com© said...

wah kat mana tu anje

dilazfamily said...

sedap yer makanan tu semua.
lagi2 dapat jumpa kekawan..best dan seronok yer anje

Mommy Razim said...

Sangat sedap ok!! mane nak cari straw kaler2 tu eik??
nak beli for my son!!

Mommy Razim said...

Sangat sedap ok!! mane nak cari straw kaler2 tu eik??
nak beli for my son!!

mamalieyna said...

adooiii tergoda habis...seb baik merasa gk pg td, ihiks.. ^_^

Mama Zharfan said...

siyes besh...memang contrast dgn event huggies tu :(

Mamamya said...

wahhhh...mmg grand sungguh makanan yg disediakan... cantik di mata sedap di perut....:D paling x tahan tgk tiramisu yg ada gmbr kepala miki mouse tue....mesti sedap kan...:D

MrS. F!zA said...

mak aih sedapnya b/pepper! terliur rasa! kita dhla penggemar b/pepper..huhu

Nafisa81 said...

kelasss...

mama tisya said...

SEDAPNYE MENU NYA..YUM2 TIRAMISU MICKEY TU

Lina said...

wahhh foodnya mmg heaven lar...yummy!

mummy_ayu said...

tadi nak kuar lunch..sempat tgk pic jer..tak sempat nak komen..
wow..semuanya nampak cedap2..best tu...yum yum...

Iela Fazielah said...

ya allah.. sedap2 semua tu.. my fav.... giler.. kalau ila dah round 3-4 kali...diet pun leh hilang mcm ni..

Nana said...

wah beznye
mcm mana dapat inv ni?

AyuArjuna BiGoshh said...

hamik...entri makan hohoho....

Sidratul Muntaha said...

nyesal tgk gambo kat entry nih!!
aku suke giler dgn lasagna tu!!
Ya ALlah!!
meleleh dah air liur nih anje!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.