Followers

Thursday, June 2, 2011

♥ Event Disney Junior Special For Mom Blogger - (Part 3) ♥

Last Part sesi beramas mesra dengan blogger
time sampai ke Bangsar Village tu, 1st blogger yang mama jumpa adalah Mira
tu pun mama tak perasan, mira yang tegur dulu
then after that jumpa Liza, kami memang dah sms jumpa kat event tu...
Mira & Liz
antara blogger lain yang baru sampai
Yana a.k.a Baby Ibu, Azzamoro & Farah
then after that Ayu Rafikah sampai, siap npakai costume Pirate lagik..
so sporting k
then Azza plak pakai....
This Nancy pemberi ceramah malam tu...time ni sesi beri infomasi then sesi soal jawab
kami yang dok semeja, Ayu + Mira + Liza + mama (pakai nama balqis)
masing2 tengah layan food

sekali lagk Mira + Liz, sebab dok depan mama kan, so jadik mangsa untuk di snap2
mama + ayu rafikah, baru perasan tak de pun gambo dengan Liza + Mira
dok lagut borak2 sampai lupa nak bergambo

then SumiJelly sampai....join the event

tak habis2 keje mama dok snap2 pic

sebelum balik anak dara sibuk join, last minit ni, sebenarnya tak leh bawak anak
tapi dah nak habis event balqis nak snap2 pic dengan Mickey

satu2nya kanak2 malam tu...

kami bergambo beramai...ada sape2 kenal blogger2 kat  atas tu?
ni semua geng blogger kami yang satu meja, gambo semua Mommy2 yang join
mama tak snap2, sebab dah ada PhtoG yang snap2
kami bertiga, bukan main mama dok peace,(ayu tunjuk ape tu)



1st time event leh tapaw food k, siap bagi bekas poly lagik soh tapaw bawa balik...
ha..ha...sampai 4 tingkat U mama amik..
Girt yang mama dapat, cantik beg ni kan, balqis suka
ape Gift kat dalam beg tu?
tara, ada buku Minnie siap balqis leh choose lagik yang mana balqis nak, ada 4 design semuanya, bertambah la koleksi anak Disney anak dara ni dan yang paling best & ekslusif adalah
pendrive Disney special punyer...mula2 mama ingatkan FM
ni baru la nama mam, taruk nama panggilan je k
so totally best la event ni walaupun singakt je masanya
tapi very enjoyed k, lebey2 lagik dapat kumpul dgn blogger2
so after this event Disney Junior ni akan bersambung July ni
tapi with family plak, so semua yang hadir semalam akan dijemput untuk next event
tapi tak tau kat mana lagik, wah best2 tak sabo nak join gak
leh bawak balqis pasni...
p/s to ayu, mira, liza & all blogger, nice to meet u all...
Next Event for Disney Junior
Step 2: Play with Disney Junior - Disney Junior Family Adventure on July 2, Saturday (for attendees of the dinner and family, a by-invitation-only family event)


The Disney Junior Family Adventure is a uniquly exciting experience for the kids and parents with play activities that are fun for learning as well. Participants will experience all the magic of Disney Junior as the children's favorite programs such as Jake & The Never Land Pirates (new series and to be premiered in July), Handy Manny, Special Agent Oso, and Mickey Mouse Clubhouse are "brought to live" in this event!
Step 3: Watch Disney Junior - the NEW brand channel premieres on July 11!

overall best....

p/s gambo credit to Cik Canon EOS60D
Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

Liz Rohaizat said...

love it!

hamek.. kamera mahal, sebijik2 muka keluar. hehehe...

overall, mmg enjoy mlm td walaupun event sekejap je. foods pun sedap la sgt. tgk hubby mkn seafood lasagne, rasa mcm nak je sikit tp perut dah penuh

mama tisya said...

wah bole tapau lg ye..best2

syawalsimpsons said...

mmg terbaeekkk

Mama Zharfan said...

beshh nyaaa ..cian me tak dpt attend event yg besh :(

goodies yg sgt besh tu!!

mummy_ayu said...

wah best tu..jumpa geng blogger..kita gak lum jumpa lagi..
and event pas nie..bestnya..jumpa karektor cartoon...best tu!!

mummy_ayu said...

gambar baru kuar..goodies bag ..best tu...

mamalieyna said...

menariks...tmbh2 karektor kartun mickey kan...comellah sangat~
happening jumpa geng blogger ye, tak ramai lak tu..leh lebih beramah mesra..hee~

~~@lyci@~~ said...

alahai.. bestnya anje.. nk jugak merasa dapat pergi event camni.. camne ekk nk dpt??

~Siti Hajar~ said...

bestnyer anje happening sgt, sporting2 je geng blogger semua..hehe

Bila la kita nk bersua gak, cepat la turun penang lagi anje..

Wow! goodies bag brg mickey, teruja tgk tang pendrive tu, best!

AyuArjuna BiGoshh said...

wawawa..dah kuar entry...ayu tak sempat lagi deh...dalam proses- huggiees, disney n munchies....best laaaaaaaaaaaaaaa jumpa anje :)

Cynthia said...

Ke sini tuk salam... best kan event macam ni... nanti July kita jumpa lagi ya.. :D

Em's Family said...

Anje, nanti mira nak amik gambar sikit letak dalam blog mira yer.. cantik la gambar anje amik.. gambar mira pulak banyak yang goyang2.. hehehe

Farah said...

gamba cantik2!! aah goodies mmg terbaikla kan hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.