Followers

Wednesday, June 1, 2011

♥ Gambar Pernikahan Salleh Yaacob & Emi ♥






Akhirnya selamat juga Salih Yaacob bernikah dengan isterinya yang ke-4, Emi baru-baru ini di dalam sebuah masjid. Melihat daripada pengantin, mereka berdua kelihatan secocok. Walaupun ramai yang sepertinya tidak menyukai cara Salih berbini, namun itu semua jodoh yang ditentukan Allah. Kita berdoa sahaja agar mereka berkekalan kelak. Apa-apa pun tahniah kepada Salih dan Emi. Selamat pengantin baru.
p/ credit to izyan.com
Sila Klik2 Jika Berminat

12 comments:

Ummi Eisya&Amani said...

dah kawen dah ekh..

eima said...

laki aku kate bini die kurus kering...a'ah betui la kurus...

hahaha enpanjang ni suka hati je tau kutuk bini SY ...bini die pun sama gak...hahha

Nana said...

WIFE DIA LAWA!

♥Mrs.Eady♥ said...

4 tu...hurm...

kayyana said...

wife die yg terakhir ni cun la.. huhuhu... cukupla kuota SY...

Liz Rohaizat said...

anje, pergi dinner kat marmalade cafe tak mlm ni?

Kak Aya said...

semoga bahagia dan berkekalan.

MrS. F!zA said...

cantiklah muka wife ke4 dia ni..

~Siti Hajar~ said...

Dah selamat dah...alhamdullilah.

agaknyer la kalau kite ni, kite bg tak husband kawen lain..???

klu sy mau merajuk bwk diri jauh2...huhu...nehi..nehi..

notti netti said...

cantik+muda bini dia......takkan sedetikpun bini2 dia yang lain tak terasa...(selamat berkenalan) :)

etiey.com© said...

abang jem dah tutup koata... hehhe.

Mamamya said...

ajal maut...jodoh pertemuan di tangan Tuhan...tp klu blh minta dijauhkan lah poligami ni....x terdaya rasanya....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.