Followers

Friday, June 3, 2011

♥ Holiday - Save Budget ♥

Dah lama tak pi bercuti, nak tenangkan minda + hati
masing2 sibuk bz, papa dengan sportnya
ada je agenda weekend so plan nak bercuti pun dah tertangguh
mama teringin nak pi Genting semula, b4 this pernah pi dah
rasa tak puas plak time tu, nak pi lagik la...
biler tu ek?bulan posa dah nak dekat ni, awal bulan Ogos nanti kan
dah ganti posa ke?papa kata Resort World Genting ada wat Promotion
ada sape2 yang dah try ke?


kemana Destinasi cuti2 Malaysia?
setahun tak pi bercuti rasa tak best la, mesti nak pi punyer
My preloved item to letgo, please visit this link

 
Sila Klik2 Jika Berminat

5 comments:

Ena said...

murahnya...

naper masa akak p aritu deluxe room tu 237 dari 400?.. ingatkan dah murah.. yg ni lg murah... uhuhuhuhuhu..... sob sob..


tq anje..

Nana said...

eh murahnye otel genting tu

-Nureen- said...

nureen pon teringin gak nk bercuti lagi d genting
last g sna pon thn 2008..

Nafisa81 said...

kalau genting tak pernah bermalam pun..balik ari jer

Ummi Eisya&Amani said...

mcm best je...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.