Followers

Wednesday, June 1, 2011

♥ HOT ISU - Hadiah Contes Montez ♥

Ada yang tanya nape mama dah jarang2 join contest @ GA sekarang ni?
nak cakap camne ye & nak mulakan dari mana ye
sebenarnya mood dah kelaut since contest & GA yang mama menang
still tak dapat hadiah sampai la ni, bukan nak tuju kant sape2

tapi rasa sedey sikit la sebab dah lama sangat almost dah makan masa sampai setengah tahun
dah naik malu rasanya tanya, risau plak kalo dah pos
tapi tak sampai ke tangan mama sebab mama pakai alamat opis
Ada tak sape2 yang mengalami masalah yang sama cam mama
bukan tu je, ada gak contest & GA yang patutnya dah lama tamat
tapi sampai la ni tak tamatkan then tak umumkan pemenang
nape jadik camni ek?penat je blogger semua join
tapi last2 hilang tanpa berita, ada yang sampai tutup blog terus
dan tak kurang hebat ada yang update blog tiap2 hari
tapi berita pasal contest senyap je...

Honestly rasa cam tertipu pun ada, rasanya selama mama wat contest
tak pernah tipu kengkawan semua, delay wat pengumuman tu ada
tapi tak de la sampai tak umum2kan
delay hantar hadiah pun ada, tapi dek kerana masalah sponser last minit SENYAP je
tapi mama ganti balik hadiah tu right?

tu la jawapan untuk pertanyaan, nape dah lama tak join contest
tak tau nak cakap ape, maybe penganjur ada masalah untuk pos hadiah atau hadiah
yang nak dibagi tu tak beli lagi tapi tak kan sampai setengah tahun kot

  • p/s tu je luahan, tak tau nak tuntut atau tak hadiah tu....

Sila Klik2 Jika Berminat

19 comments:

Cute MuM said...

betul tue anje..
memang ada pon yang senyap tanpa berita..
sebab tue sekarang dah jarang join contest yang susah2 macam best entry..
ada yang dah buat, tapi keputusan takder pon..
penat jer..
baik join yang senang2..

Mama Balqis BPB said...

yer saya pun stuju dgn mama_balqis! anjur contest tp result tak umum, hadiah tak dihantar...apa kes? cian kat peserta...saya pun dah kurang join contest dalam blog...

syawalsimpsons said...

tuntut je la...dah jadi hak kiter..tp klo x mo..x pe....

Nafisa81 said...

hihih..ade gak join GA...tepek banner blog dia bertahun kat blog sampai sudah takde kabar berita...

Zue AnnaLeeya said...

haishhh... tak abis2 isu nih kan???
pd penganjur pon, jgnla wat gitu... kesian kt org yg susah pyh join kan????

Nana said...

kita ni kalau ikutkan
banyak lg adiah lom sampai
tp xpela...tu seme sikit pon xpatah smgt nk join heee

MrS. F!zA said...

omak aih smpai kt stgh tahun..mmg amik msa lama tu nak beli hadiah.. :P

kayyana said...

yana pun sama la anje.. takde mood da nk join contest.. sbb kite penat2 join last mcm masalah.. erm.. so amek decision join yg mne rasa nak join je lah... hehe.. anje tuntut la utk kali terakhir pastu klu die senyap je tak payahlah tuntut lg..

Huda said...

huda xpenah lak kena..tp klu lmbt tu adalah..x kisah sgt dpt ke x..klu ada rezeki, insyaAllah hadiah tu akan smpi gak kat kita :)

mummy_ayu said...

sedihnya..tak tau nak ckp apa..
sbb tak pernah kena pun...sbb ayu pun jarang menang..

Imaan09 said...

hah..elok laa ada post ni..tgh search emel address anje, utk tanya.. imaan09 sponsor adiah utk next contest ka?? atau next after the next?? nnt gtau balik ye anje..tq..

ibuayahdamia said...

ayu pun sama...dah macam malas nak join contest2 blog sekarang...unless yg anjurkan tu kita kenal..tak pe..rezeki may be kat tempat lain kan..

fa10 said...

problem yg sama juga saya alami...
klu hadiah x smpi sy x kisah sgt, yg tutup blog tu rasa mmg x patut sungguh...
hadiah contest cute baby with hat dah smpi, thanks

mamalieyna said...

uiik comelnye kete pink tu...mana dpt..hee~

kak eina, mmg dah jauh kelaut cina selatan dah mood nak join contest, dl ada la jgk frust ats sebab yg sama..tp skrg sebab sebenarnya, takde masa nak belek2 gambo tuk join..huu~..

tapi mslh gini sering terdengar n terjadi..apa nak buek...herm...berbalik pd tujuan org tu buat contest lah, kalau kak eina sbb utama, saja suka2 nak kasi hadiah, tu psl buat contest, tp kalau buat contest, penyegan nak pos hadiah, guano tuh?..taktau apa motif dia buat contest ek...herm..

sarah-najwan said...

xbaik buat kwn2 yg join contes/GA gtu..itu kalu buat senyap sampai ke sudah means tipu la..hishh...

tu psl sblum launching kontes montes ni..kene siap dah hadiah ka..apa ka..baru launching..fikir gak masa utk melayan seme yg join..

xpa la anje..sabar aje..seme itu ada hikmahnya..

Mamamya said...

dulu masa rajin join GA or contest ni penah 2 kali je menang...:D alhamdulillah hadiah selamat smpi ke tangan....x der plak pengalaman kene tipu....

tp skrg mood nak join GA n contest mmg dah x der..x tahu lah kenapa..:(

~~@lyci@~~ said...

samalah mcm alycia.. ada 1 contest dah dekat setahun menang, tp hadiah pun xdapat.. bila tanya kat emel, ada jer masalahnya.. jadi nak buat camne.. takkan nak desak2 pulakkan, kang tak ikhlas pulak.. senyap jer lah.. anggapjer lah takde rezeki huhu..

Mama Zharfan said...

me paham
me pun selalu kena mcm anje--so me dh give up utk follow up--rasanya ada dlm 5-6 hadiah sampai sekrg me tak terima..malas dh nak pikir

Alya said...

lya pon ada gak x dpt2 lagi hadiah... last2 buat senyap jer la...

dulu utk contest lya anjur tu, delay gak sket, sbb time tu kebetulan lya msuk icu...tp alhamdulillah. semuanya dh settle... & selamat smpai kat tgn pemenang. janji ttp janji...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.