Followers

Monday, June 27, 2011

♥ Jumpa Blogger Glamour ♥

Sabtu weekeend ari tu mama jumpa seorang blogger kat Petronas Kota Damansara
jumpa kat Petronas je k, sebab masing2 ada haluan masing2
so set time jumpa kat situ, ada benda yang diniagakan....
blogger yang Glamour tu adalah
Nana....dari jauh dah nampak nana  depan A&W...
kurus je k, sangat jeles mama ni biler la nak kurus
tapi damia tak de sebab tido dalam kete
kalo tak leh snap2 sama2
mula2 balqis ni tak nak ikut, nak dok dalam kete tengok citer Dora
tapi biler mama cakap "jom ikut mama, mama nak jumpa kawan balqis yang main stroller
sama2 dengan balqis ari tu"
terus je anak dara ni nak ikut k, dia ingat nak jumpa Nureen anak Gieyana
http://damiaqish.blogspot.com/2011/06/penang-with-love-gather-with-blogger.html
masih kuat lagi memori balqis ni kat Nureen
siap cakap "aqish rindu kat kawan aqish tu"...
tu la persahabatan budak2, tapi tak leh plak jumpa damia
kalo tak sure lepas ni dia ingat damia jugak kan...

model tudung shawl, nana jangan marah ek kita upload gambo ni
nana ni peramah orangnya, kalo tak kerana nana nak pi The Curve
harus la pot pet pot pet berejam2 kan...
gambo semua ni hubby nana yang tolong snap2kan...
ape yang barang yang mama niaga tu ye?
scooter for Kids
nana belikan untuk damia..
mama beli ni kat kawan mama, sebab dia ada bukak kedai jual Scooter ni...
ada sape2 nak beli lagi, harga tak mahal pun
RM75 je...
roda depan & belakang ada lampu, ada brek belakang, kedudukan handle scooter boleh dilaras tinggi rendah
roda belakang ada dua, lebey selamat untuk anak2
ada princess & ben 10 (hijau) stok ada banyak k
berminat leh email ke
damia_nurin@yahoo.com

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html


Sila Klik2 Jika Berminat

16 comments:

syawalsimpsons said...

baguih la hasrat tercapai..sue pun teringin nak jumpa anje n nana ni gak..heheh...siap wat bloglist lg..

MrS. F!zA said...

hihihhi..bila nk jmpa kita pulak kan..mggu dpn ada floria..moh la ke sini..

eima said...

wahhh .. ramai dah yg anje jumpa kan ....

Gieyana said...

jumpa Nana erk? ritu jumpa dia ms dia turun Penang dulu..last year kot..

sm ler ngan Nureen..asyik nk jumpa Aqish jer..kwn dier pakai bj powerpuff girl katanya..:)

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh... best tuh jumpa blogger erk....
olorrrr.... comei scooter tuh....
klu akak nak beli kene beli 2 bijik..
klu tak, konpem abg ngah dgn airel berebut... huhuhu....

Mama Zharfan said...

shawl nana comel sbb kalerful-- i like :) nana memang comel orgnya :)

Sidratul Muntaha said...

anannanannaa..
huuh..
mgm best jumpa geng.

mummy_ayu said...

wah..Nana pun beli ek utk Damia,
he he he...ni yg buat tak sabar gak nak amik nie..and the best part..leh jumpa Anje & Balqis....dah banyak kali nak jumpa, tapi ada halangannya...nie adalah alasan yg paling kuat..hrp leh jumpa nanti key...

LYAfrina said...

bestnyer....

kite bile lg ye??? hehee

mamalieyna said...

dh terjual pun ye...^_^

jumpa2 saje depa2 ni tau..hee~

♥MiZz-siHa♥ said...

ramai yg anje dah jmp kan...

ibu qaleesya said...

best la dapat jumpa kawan-kawan blogger..

Nana said...

alamak dia g masuk kan gambo amrul snap tu hahah beso gile muke kat sini..
tq anje..sorry klw nyusahkan hehe
damia baru2 nak pandai naik skuter tu
bole la sikit2

mama rifQy said...

walalllllaaaaa...jelessss la korang2 nii...nak jumpe gakk!!!!!!!!!!!!!!!!!!me ni kat Terengganuuuuu..jauh nun disanaaaaa

mama tisya said...

ooo nana bli scooter utk dmaia ye

.::: Princess MOMOY :::. said...

comelnya
bertuahnya dapat jumpa blogger pemes

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.