Followers

Monday, June 6, 2011

♥ Kereta Nissan Teana Milik Shaheizy Sam ♥






Artis paling popular buat masa ni, Shaheizy Sam sudahpun menjadi salah satu aset berharga dalam sesebuah filem, tak sia-sia pelaburan produser untuk mendapatkan khidmatnya. Yang terbaru Kongsi mengutip RM9 Juta hsil lakonan Shaheizy Sam. Mengenai habuanna ketika memenangi ABPBH 2010 yang lalu, Sam kini menerima kereta Nissan Teana 2.0L yang berharga hampir RM150,000. Tidaklah semewah mana berbanding artis-artis yang lainnya namun dah cukup bertuah kerana dapat kereta free. Selain kereta, Sam juga dapat set mutiara RM180,000 tapi rantai tu dah diberikan kepada emaknya yang tersayang sempena Hari Ibu yang lalu. -gambar mStar


My preloved item to letgo, please visit this link
 Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

ummiaqeef said...

syoknye dpt kete free..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sukanya dia...kalau kita pun suka gak...

dinor's family said...

mmg patut dia menang pun,suka tgk sam blakon,pelbagai watak dia bleh blakon, tp tetap anak mak bagus2....

Mamamya said...

alhamdulillah...bestnya klu dapat kete free kan...huhuuu...( sapa lah nak bagi...)

p.s: teringat dulu mawi pun bagi rantai yg dia menang kat mak dia....^___^

Nana said...

sape la bakal jadi bini dia ni hehee

CT said...

ala...bagi kita je keta tu...cantik sgt...

etiey.com© said...

huhu teana yg sanagt cantik!

~Siti Hajar~ said...

Wow! best...sukenyer Sam sampai terlompat tinggi tu..

Apapun Sam mmg terbaik!

Farra Dhelina said...

untung badan kan!

kayyana said...

wah.. die melompat lebih tinggi dr kete tu.. rezeki die tuh.. tp sebab peminat jugak kan

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.