Followers

Sunday, June 26, 2011

♥ More BE from Nuffnang ♥

rezeki dari Nuffnang
dapat lagi satu BE, yang banyak2 ari tu dengan jayanya dah jadi ME
so ingat hujung bulan ni cash out, tapi rasanya nak tunggu 3 BE ni jadik ME dulu
maybe next month baru cash out kot...
jadik la kan dapat ciput dari tak de langsung
now pun dah mula berjinak2 kurangkan berblogging...
tumpukan pada keje ape ntah lagi nak handing over semua keje
keje tempat baru haruslah tunjukkan reputasi keje yang baik...


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html 


Sila Klik2 Jika Berminat

8 comments:

nureen said...

best2.. nureen x check pon nuff nureen ntah ada ke tidak..

ibu qaleesya said...

alhamdulillah rezeki

dilazfamily said...

alhamdulillah rezeki. dilaz belum pernah lagi dapat BE

ajumohit said...

tahniah anje..
bestnya byk BE

Sepah Juara!!! Terbaekkk

Mama Zharfan said...

rezeki anje tu :)
me tak de BE ni..sadis sungguh..

sarah-najwan said...

tahniah yer...

shera haifa said...

wahh tahniah2x,,

aLyNnZ said...

alahai kecur liur tgk dominos pizza nie..lama lagi nak rehat..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.