Followers

Thursday, June 23, 2011

♥ Morning Breakfast @ Hotel ♥

The next day, kol 6 lebey dah dengar suara azan berkumandang di corong2 hotel...
after solat tarik selimut tidok balik k, sebab breakfast kol
7.00 pagi sampai 10 pagi
kami memang tak biasa makan pagi2
so dalam kol 9pagi baru kami turun sarapan pagi...
menu of the day...nasi goreng...
balqis macam moody sebab kena bangun pagi2
anak dara ni biasa bangun lambat
so kena bangun pagi cam bad mood je
tu pun tak mandi gosok gigi je...

papa tengah amik food
semua selera nasi goreng je

balqis makan hot dog je

budak busyuk tak mandi pagi

air of the day...air kopi je

teh o untuk papa
cafe hotel ni biasa2 je...
kat luar ada orang wat roti canai



last mama makan keow teow sup
masih tertanya2 hotel mana la mama dok ni kan...
b4 we all ank check out kol 12 tengahari
sempat la snap2 abadiakn kenangan bersama
perasan tak baju ni balqis pakai time mula2 datang tu...
recyle balik k, tu pun pakai kejap je after mandi semnetara nak tunggu check out











lepas penat melompat2, balqis soh mama snap Minnie nya sambil dilambung2
ape2 aje la balqis ni...layankan aje la sebelum check out...
rasa sedey plak nak tinggalkan Penang....
tak sempat nak jalan2 sakan sebab balqis sakit perut plak time bercuti tu..
Al maklumlah makan sana sini
tapi gambo makan2 tak de snap la, papa tak kasi snap2 kat kedai makan...

p/s ada sape2 leh teka ke kami nginap kat Hotel Mana?
 Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

dinor's family said...

same la kita pun bla nak klik2 gambo mknn ayah cm xgemar je...kita xtau nak teka hotel mana coz kita xnah p tido hotel g..yg biasa pun resort2 n home stay je..he...:) mst bestkn...

Haslinda said...

Estin Hotel kot :P

Fieza79 said...

kira tk byk tmpt pegi kt penang...yela faktor masa kan...kalau betul2 bercuti boleh arr pusing2 habis satu penang...

Haslinda said...

Tak Pun Hotek Sri Malaysia :P

Bionic women said...

bestkan gi penang...hehehe
adik kita praktikal kat sana x abis2 kata best kat sana.
kita teruja nak gi sana

Huda said...

mcm xde org kat cafe tu..hotel mana ek? penang bnyk hotel..huda penah stay area batu feringghi je.

syawalsimpsons said...

mmg x tinggal ye botol air minnie 2..heheheh

ibu qaleesya said...

hotel mana ek?? eheh cute balqis

~~@lyci@~~ said...

wahh, seronoknya balqis.. suke dia ekk lompat2 atas katil..

mummy_ayu said...

sama la..Ian & Iris pun suka sgt makan hot dog...

Mama Zharfan said...

lamanya me tak pegi penang :) harap2 ada rezeki nanti :)
comel pic yg lambung2 minnie atas katil tu :)

Nana said...

auuww seksinye
pose atas katil heheee

Mamamya said...

ehhh...botol air balqis samalah dgn kakak mya/fiqa punya...:)

p.s: x jemu tgk gmbr2 balqis ni...:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.