Followers

Tuesday, June 21, 2011

♥ Penang With Love (Check In Hotel ) - Gather2 ♥

Entry pemanas dulu k, baru sempat upload gambo je tapi tak sempat nak karang citer
so entry di mulakan dengan Check In Hotel
kami sampai hotel lewat sikit dalam kol 3 lebey sepatutnya check in kol 2pm
sampai2 dah penat, balqis sepanjang perjalanan tido je dalam kete...
so lepas check in acara wajib adalah
snap2 pic dalam hotel, adei mula2 lagik dah gambo toilet
sorry k, gambo siap upload kat rumah so sampai opis tak dan nak belek2 dah
see, awal2 dah ada bakul sampah kat katil, ni keje papa nak makan kacang la ni
segala makanan dalam hotel ni semua FREE, dia dah siap2 charge
paper, coklet, kismis, kurma, air semua FREE
balqis awal2 lagik dah buka peti ais nampak coklet Kit Kat nak mamam coklet tu
si dara yang paling happy sekali

ni dah mula aksi nak melompat k
balqis kalo pi mana2 hotel pun suka sangat nak melompat atas katil
orang lain lompat2 kat tepi pantai, balqis lompat kat atas katil plak...
see dok nak lompat tinggi2

malam tu mama jumpa xopis mate mama tahun 2006 dulu...
anak bujangnya yang hyperaktif sungguh...
comeykan cam mamanya jugak
see balqis dok lagut minum air apple
sama je tudung kami warna kelabu
balqis yang sporting habis....
siap peluk2 lagik, sayang tol dia dengan adeq ni
kami berempat...
ni baru entry jumpa kawan lama, lom lagik entry jumpa blogger k...
cuti2 Malaysia kali ni kami tak banyak jalan2 sangat
kami banyak jumpa kawan2 lama + blogger je
after makan2 dengan kawan mama sampai kol 10 lebey
turn papa plak jumpa kawan papa...
gilir2 jumpa kawan2....

p/s entry selanjutnya esok la k, nak siapkan keje la plak...
My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html 

Sila Klik2 Jika Berminat

21 comments:

♥MiZz-siHa♥ said...

hotel mn yea anje??die siap charge skali..rugi la klau x mkn kan..

syawalsimpsons said...

wahhh g penang...hehhe...best 2 cuti2 malaysia

Jiji-Fify said...

bila jumpa kawan lama, mesti baaaaanyak benda nak borak.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Fieza79 said...

wah tk sabar nak tgu citer Anje selanjut nya..dh tau sape yg Anje jumpa..Hajar kan..best nyaa..kalau la kfieza leh join sama...ahad tu mmg tokleh pi mana ada sukan sekolah..kalau dk dh tentu nk gak jumpa Anje...

atty's said...

sonokkan g penang..balqis kty tgk cam kuyus je skit.

Ummi Eisya&Amani said...

balqish dah pandai posing ngan boy ye..hihi

sape blogger tu..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to ziha: nanti kita storyhotel mana k...1st time ni dok hotel lagu tu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to ss: syok sangat2 biler dapat jumpa kawan2 blogger

eima said...

hotel mana ek ...
nice siap free lagi tu

Gieyana said...

seyess cung gak tpt uols stay nie kan..:)

cam biasa..Agish sure suka posing..:)

mummy_ayu said...

best tu jumpa kawan lama
And anje sgt friendly & sportingnya..

Huda said...

mmg wajib masuk hotel je kene amik gambo kan :) eh baju purple aqish tu cam baju husna juga..sama :)

Ciklinn said...

sgt cute itu bdk lompat2 atas katil hehehe

Mama Zharfan said...

beshnya cuti2 :) harap2 me dpt cuti2 lps ni :)

Nana said...

wah siok tu jalan2 penang
penang syurga makanan..

NzA said...

bestnya gather2 dgn kwn kt penang....

akak p brcuti kt penang masa cuti sk....haru cz semua hotel penuh..kalau ada pn 1 je bilik...kami kena tmpah 2 bilik br muat...he...

Zie Fauzi said...

Hotel tu nampak selesa.. Okla untuk 3 beranak..

Balqis dlm gambar comel, bila tengok depan2 lagi comel...

mama_umar_maryam said...

bestnyer penang..siyes dah belas tahun x g sane..slmt bekeje anje & hv fun jugak!!

mamalieyna said...

waaa jumpa kak pah! comel sgt anak dia..kan ..manis..^_^

~Siti Hajar~ said...

sonok la Anje dtg Penang kali ni kan, jumpa ramai sahabat (tmasuk la khjr kan)..hehe

Klu kita jalan2 tempat org, kena plk tempat tu ada org yg kita kenal best kan, pasni kita kena cari kwn 1 m'sia, biar mana pun kita p, ada kawan...btl x?

mama tisya said...

best2 dpt check in otel...bdk2 mmg suka melompat atas katil

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.