Followers

Monday, June 13, 2011

♥ Pengumuman Contest ♥

AutoPublish
Salam semua, ari ni nak wat pengumuman Contest berantai bulan ni ditunda pada awal bulan July 2011
ini adalah kerana atas beberapa faktor yang tak dapat dielakkan
bulan ni super duper bz, season contest ni mama handle sorang2
so takut tak terkejar plak, makanya ditunda bulan depan
penganjur2 juga akan ditunda bulan depan
nak mula sekarang pun dah lewat sangat tarikhnya
mama hujung bulan lagi super duper bz...so harap semua bersabar k
jangan mare k, stop sebulan je...tema untuk contest dah ada
modelnya pun dah ada, cuma takut tak leh nak full fill masa je k...
p/s today boss masuk keje lepas seminggu bercuti ke oversea
makin bz la jawabnya nak siapkan keje...tak sempat nak BW rasanya...
My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html 

 
Sila Klik2 Jika Berminat

8 comments:

etiey.com© said...

wah anak dara ni kemain yer

dilazfamily said...

Sian anje.tak pe contest tolak tepi dulu yang penting keje nanti marah pulak bos tu. jgn pressure okey

Lelord said...

hehehhe takpe...

cumil tul bergaya

Mama Zharfan said...

selamat berbz hehehe

mummy_ayu said...

busy ek bulan nie..?
tak pe..kena dahulukan mana yg penting..

eima said...

tak pe aku sabo menanti ...hihi

MamaRifqy said...

na baru je terPK..apekah contest anje yang berikutnyaa..takpe..take ur time!!

kayyana said...

takpe anje. contest bleh delay.. keje tak leh.. hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.