Followers

Tuesday, June 7, 2011

♥ Rasa Touching Biler.....to DILAZ & SyawalSimpsons ♥

Dah boley upload gambo, tapi tu pun terkedek2 nak uploadnya
upload sikit2 leh la masuk gambo tu
ok citer dimulakan dengan rasa touching biler ada blogger lain wat special entry untuk mama
bukan untuk mama sorang je k, ada gak untuk blogger lain
ada gak yang jadikan mama sumber inspirasi
walaupun hakikat sebenarnya blog mama ni makin lama
makin suam2 kuku je, dulu memang berdezup entry yang best2
now dah kureng sikit since tanggungjawab pada kerja yang perlu di utamakan
ape pun mama terharu sangat entry dari 2 orang blogger dibawah ni

cam tak caya je blog mama leh jadi sumber Inspirasi blogger lain...TQ Dilaz
 2nd blogger yang wat entry khas untuk mama adalah



http://syawalsimpsons.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-jumpe-bloger2-ni-n-ada-yg.html

ada sape2 nak organize Gathering?kalo ada yang nak wat leh la semua blogger berkumpul
dan bersuai kenal...bestkan, mama pun teringin nak jumpa ramai2 blogger
kat luar sana expecially loyalty reader blog mama...
moga satu hari nanti kita berjumpa juga k...
TQ untuk entry2 semua ni k, mama terharu sangat2...

My preloved item to letgo, please visit this link
Sila Klik2 Jika Berminat

15 comments:

mama tisya said...

tu la terharu kn...tkde saper nk wt gathering..hehehe

LYAfrina said...

betul tu anje.. lya pon dulu selalu jd silent reader... pnah tgal2 komen.. akhirnya dpt gak kwn dgn anje:-)

aanie said...

bestkan? rasa dihargai je...sy pun suka baca blog anje..tp just jadi silent reader je...

Amy Syaquena said...

Salam kenal , amy singgah dan follow , ada masa jemput ke SR ye.

dinor's family said...

akak baru lg dlm blog ni,tp rasa happy sbb ramai kwn...

mummy_ayu said...

ayu pun teringin nak jumpa Anje...dah banyak kali hampir jumpa tapi ada je halangan nya..insyaallah..one fine day...
:-)

MamaYatie said...

naj dating2 juga..tp ntah biler.. :(

masa mula2 blogging dulu pun akak hari2 teropong sini..study tutorial & cara nak buat n3 best..hehee

syawalsimpsons said...

mekasih anje..heheh...mmg teringinpun nak jumpe bile dah berblog ni kan..hehhehe...klo ada gathering 2 jgn lupakan sue ye..huhuhj

eima said...

huhu tak prasan plak entry sue pasal ni..nampak sgt aku bz kesana ke mari 2-3 hari nih....
jap nk pi jengah ...

alang² nk jumpe sue anje..jumpa skali aku tau.... kitorg dekat je....

Mamamya said...

huhuhu...dulu kita pun selalu keluar/masuk kat sini kdg2 tinggal jejak kat kotak jerit tu...kdg2 x tinggal apa2 pun...nak komen mcm segan2 jer..huhuhuuuuu..tp skrg dah rajin komen ngeeee....

sejujurnya masuk sini sbb mmg sgt2 suka tgk gmbr2 balqis yg comel2 tu n tips2 yg ada....

seronoknya klu dapat join gathering blogger kan...tp kebanyakkannya mesti area KL nunnnn...mmg payah la nak join....

~Siti Hajar~ said...

Terharu kan bila org menghargai kita...

Kita pun teringin nk jumpa anje & Balqis, terjah penang harus bgtau ok..

Nana said...

hehe tu la
terharu gak
da org wat entry psl kita

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg rasa terharukan bila org menghargai kita..

Ummi Eisya&Amani said...

best tu..mmg terharukan..tahniah anje..

ch@ said...

mostly blogger smua area2 KL, Selangor, tapiii dek kesibukkan tak juga dpt berkumpul kerana masa terluang dipenuhi dgn aktiviti keluarga.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.