Followers

Thursday, June 30, 2011

♥ Scooter Princess & Ben10 only RM60 - New

ada ramai yang tanya berapa harga scooter balqis tu
mama beli kat kawan mama, so leh kerana kawan mama jual scooter tu
makanya dapatlah RM60 satu..(tolong kawan jual)
ada sape2 nak beli leh email kasitau k


RM60 Prefer self collect @ price not include postage
Area
Petaling Jaya, Subang carrefour during Weekday only
Subang Perdana nearby Subang Air Port weekday @ night @ weekend @ any time
Sungai Buloh, Paya Jaras during weekend
for more details please email

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html

Sila Klik2 Jika Berminat

9 comments:

ajumohit said...

menarik tu anje, najwa suke benar scooter ni tp disebabkan dia dpt no. 5 aritu takdela nk bg hadiah ni, janji dapt no 1 baru nk bg hehehe

Keputusan penempatan darjah satu sesi 2012

mummy_ayu said...

wah..comel2...nie yg buat tak sabar nak ami, tapi mengenangkan .kat mana la nak main

Mama Zharfan said...

zharfan dh pernah beli masa kat UK--then tak bwk balik msia sbb tak muat kotak hehheh

Huda said...

husna kecik lg nk belikan..nnti dh beso sikit huda beli ok :)

Zie said...

Eh Anak zie memang mintak belikan scuter ni... agak-agak kalau dah masuk harga post berapa?

yantz-yeem said...

nyesal beli kat kedai borong area KL tu...nm je kedai borong ingtkan leh dpt murah!!!dicekiknya sampe 120!!!alih2 mlm tu pi c4 rm60 jek...gerammmm jek...nway..aqil dah adoooo....dah kena lenjan pun...

salam..ada peluang besar untuk anda memenangi rm30,rm20 & rm10!!nak tau apa?jom jenguk blog saya...

Fieza79 said...

kalau kat luar bape ye rega...Irfan pun tingin sgt nak satu...aritu jumpa yg pink mcm Balqis tu dia takmo pulak...pink kaler dia takmo...

Nana said...

ehehe kita dah bli pon

kedaionlinemy said...

Masih ad ker.. sy ad nmpk kedai jual mcm2 produk kt sini... kedaionlinemy.com

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.