Followers

Tuesday, June 7, 2011

♥ Sabo Je la @ tak leh upload Gambo ♥

Morning semua, entry tanpa gambo leceh tol la rasa tak syok tak de gambo
tapi ape kan daya pagi2 lagik blogspot dah wat hal tak leh nak upload gambo
malam tadi tak sempat nak transfer gambo dalam lappy
sebab ada misi mencari sesuatu di suatu tempat
baru nak story ari ni tup2 tak leh plak nak upload
katanya ada ..."Upload problems? We're carrying out maintenance but everything should be back to normal soon."
maka terbantut la entry ari ni, kalo petang kang ok mama citer k
ada sape2 mengalami masalah yang sama cam mama gak?
p/s no mood la today nak update blog...

My preloved item to letgo, please visit this link
Sila Klik2 Jika Berminat

15 comments:

[-suziey-] said...

aah tu la..haih hr ni sume n3 tnpa gbr..ekekek:D

eima said...

kejap2 lagi ok la tuh kot...
sabo ye....

LYAfrina said...

BLOGSPOT BUAT MAINTANANCE LAGI LA ANJE... GERAMKAN.. SIB BAIK LYA DAH DRAFT AWL2 SMLM..PAGI NI BARU XLEH UPLOAD PIC.. SBB MAINTANANCE DIA TU LA..JGN SMPAI N3 HILANG DAH,.

amiey lee said...

huhu sala tk leh nak upload gmbar gak nih

kayyana said...

owh.. ye ker??? arini tak update blog lg.. bru nk wat entry... takpe,.. cuba tunggu lagi 20 minit ke

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

DARI SEMALAM LAGI...SEBAB SEMLAM CIK JUE BUAT N3 UTK ARI ..GAMBAR UPLOAD LEMBAT GILA..PAGI NI TERUS TAK DAPAT...

ajumohit said...

ohoiii sib bek lepas satu entry bergambar...itupun dh karang smlm...hoyeee hehehe

...sWeeT uMi... said...

alahaiii...blogspot nak wengggg lg la tu huhuhu...sib baik smlm dah siap2 upload huhuhu..

syawalsimpsons said...

mmm....nape la ye 2...huhuhu....x pe..jap g ok kot...sue pun tadi x leh gak

nureen said...

kita serupa... nureen pon kuaq msg yg sama prob upload.. seb baik ada pic yg nureen upload minggu lps tp blom n3kan ;)

mummy_ayu said...

ooo...semua pun kena...lega..ingatkan pasal tadi..nyesal tak buat draft semalam..
minta2 cepat la ok..

Mama Zharfan said...

ye ke
me buat entry pukul 7 pagi td, belum sempat terkena prob mcm anje tu--nasib baik heheh

~Siti Hajar~ said...

ermmm...sama la kita, xde mood nk update trs...huhu

mmg prob la skrg, mcm2 xleh buat..huhu

mama tisya said...

kena blogwalking la..hehehe...nasibaik kita dh upload siap2..tgu entry kita...hehehe

Nana said...

ok je anje
ramai kata
xleh upload

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.