Followers

Tuesday, July 12, 2011

♥ Admit Hospital ♥

Salam semua, kol 6 pagi mama terima panggilan dari My Mom
My Mom admit hospital Sungai Buloh sebab kena jangkitan kuman pada paru2
b4 this ingat lagi bulan 4 tahun lepas balqis kena same thing jugak
tadi tepon My Mom cakap doktor dah wat X ray, amik darah 3 kali, masuk air
semua benda dia wat testing, memang selalunya kalo My Mom asma teruk akan amik Neb
kat Hospital, tapi kali ni teruk sangat sampai doktor tahan kat ward


mama cuti ari ni, jap gi time melawat nak ke Hospital...
sedey rasanya biler orang yang paling disayangi tak sihat...
Ya Allah kau tabahkan lah hatiku untuk menempuhi segala dugaan ini...
kalo kengkawan la kan, mak admit tergamak ke keje jugak atau amik cuti?
semoga My Mom cepat sembuh...amin

p/s ada yang lagi sedey pasal admit ni k, telan je la walaupun pahit nak terima...manusia sentiasa berubah..


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html 


Sila Klik2 Jika Berminat

30 comments:

LYAfrina said...

sama2 kita doakan smoga tiada y serius berlaku pd mama anje..insyallah:-)

meoww cat said...

kompem mintak cuti..dulu mereka jage kita siang malam..skrg kita pulak yg jage mereka...

jom komen sini http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

MamaYatie said...

huhu..sangat sedey kalo org tersayang sakit...semoga cepat sembuh la mak anje tur..

mama tisya said...

smoga mama anje cpt baik...

emma said...

insya'allah semua akan ok.. Mmg patut pun cuti kalau family sakit, keje bile2 leh buat tp keluarga adalah segalanyer.. Saba yer anje..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga mak cepat sembuh. kalo tak boleh nak tinggal kerja nak buat mcm mana kan.lepas kerja cepat2 la pegi jumpa mak kan :) tapi kalo dekat, kalo jauh, memang kena amik cuti kecemasan la.

ummi nia said...

semoga mak akak cepat sihat..anak sy pn sama..bru pas kena sedut neb..akak try bg hati unta kat mak akak..

mummy_ayu said...

semoga mam Anje cepat sembuh...
ye la..dulu time kita sakit, mak jaga..harus la time diaorg skt kita tlg jaga pulak...

syawalsimpsons said...

semoga cepat sembuh n sihat ammmiinnnn

atty's said...

semoga unty cepat sihat..
anje sabar ye..bnyk2..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

moga mama anje cepat sembuh yekkk

ummiaqeef said...

semoga mak anje cpt sembuh, amin!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

risaunya...if jd kat mak sy pon..sure gelabah bab2 sakit ni..
moga cepat sembuh ya

♥SyilaSyira♥ said...

anje..bykkan bersabar ye, semoga mak anje cepat sembuh...klo bg syila seandainya mak sakit, xsalah rasanya nak cuti. Sebagai balasan atas segala pengorbanannya. walaupun tau sampai bila² xkan terbalas kan..ok anje..take care ye

Huda said...

moga mak anje kembali sembuh seperti biasa, amin

bonda dadif aka akish said...

muge mak cpt semboh...

MrS. F!zA said...

alahai moga opah balqis tkdak apa2 lah..dan cepat sembuh..

AyuArjuna BiGoshh said...

moga mak anje cepat sihat ya

Bionic women said...

semoga mak anje cepat sembuh yea..kalau eily x tunggu apa2 lagi mesti berdesup balik, kerja letak tepi dah...huhu..

mesti x susah nak dapat kuar balik tgk mak kan??? huhu

ajumohit said...

dugaan dari Allah, semoga mak anje sihat dan kembali ke rumah

mamalieyna said...

sama2 berdoa..moga semuanya kembali sedia kala..moga mak cepat sembuh..sedih bunyi ayat2 anje ni..huu~

zaidah said...

semoga mak anje ok2 aje n tak ade ape2....amin...

Masya Amira Aimie said...

moga mak awk cpt sembuhh... klu kt pun terus cuti silap² air mata dh berjujuran turun laju jer.... huhuhuhuhuhuhu...... hati mesti dh risau buat apepun x kena...

Em's Family said...

mira doakan kesihatan dengan mak anje, dan anje juga, i hope you create one big smile everyday..

~Siti Hajar~ said...

Sga mak Anje cepat sembuh yer...sabar byk2 semua ni dugaan DariNYA..

eima said...

klu anje bleh cuti .. anje cuti je la...
ibu bapa tak 2, 3 ... tp cuma 1 je ..
hargai diorg .. pergi tak kembali takan berganti ...

hopefully mak anje cepat sembuh ye

fa10 said...

seharusnya la ambil cuti tapi... kalau cikgu mmg tipis la harapan nak mintak cuti melainkan dah meninggal baru dapat cuti. Itulah cabarannya...
moga ibu anje cepat sembuh..

Liza said...

Moga mak Anje cepat sembuh...

Tak dapat cuti ke Anje?

mamaRIFQY said...

Moga cepat sembuh ye..sabar banyak2 anje..dugaan semua ni kan??

Mama Zharfan said...

kalau me pun mesti amik cuti...moga2 ur mom cepat sembuh..amiin

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.