Followers

Monday, July 18, 2011

♥ Biler Anon a.k.a "GUEST" Bersuara ♥

Adei rasa malas nak layan orang camni tau...
dah la berselindung di sebalik "GUEST" yang tak diundang tu..
tak pe la kita jangan gaduh2 k, walaupun mama dah tau sape guest tu sebenarnya
ingat mama tak leh tangkap dari IP Address ke?
ha ha ha silap orang la k, ape pun TQ la untuk semua kata2 tu
lom lagik mama wat keputusan secara rasminya nak close contest seasonal
dah ada yang nak jadi juri hakim nak marah2 plak ek...
agak2nya nape dia marah sangat2 ye?
kata2 Guest ni sikit pun mama tak kisah k...tak tau la ape motif dia cakap camtu
dulu memang mama ada masa sebab keje kat company la ni
leh curi2 masa nak compile semua then handle contest
tapi since mama akan keje kat tempat baru, so tak de tenet
memang tak de masa nak compile semua tu..
awat la dia marah mama shopping anak beranak?pakai duit dia ke ek?
weeknd adalah masa berkualiti bersama anak2
hari bekerja balik keje dah penat, dah tak tau camne nak cakap kat "Guest" ni...

lagi satu pasal banner sidebar tu, ada ke mama soh gantung lama2 banner tu kalo contest dah tamat?
tak de kan?kalo dah tau lambat loading tak payah join contest
nape la suka cakap benda yang menyakitkan hati orang ek?
memang pesen suka cakap camtu ke?suka marah2 maki2 orang...
mama tak kisah pun, biar la mama muhasabah diri sendiri k
mencari kesalahan diri sendiri daripada asyik nak salahkan orang je...
oh ye untuk Cik "GUEST" ada baca tak T&C contest mama sebelum join contest mama ni?
baca T&C No 11 tu k, mama punyer contest so mama berhak tamatkan kalo mama rasa
dah tak leh nak handle lagik, tapi lom lagik wat kata putus nak tamatkan k
lagipun semua pemenang contest b4 this semua dah dapat hadiahkan
mama tak de hutang ape2 lagik kan
cuma untuk seasonal je terkandas sekejap..
tapi akan disambung balik lepas ni, since dah ada 2 orang blogger yang sudi
compilekan contest yang akan datang
sape blogger tu, biarlah rahsia k...
cuma syarat contest mama akan ubah sikit...
maybe 50 penyertaan terawal je k, sebab tak nak bagi bebanan kat tukang compile nanti
ada sape2 yang marah ke tiba2 je mama stop contest...
sila kasitau k, mama start balik contest bukan sebab takutkan kata Cik "GUEST" tu
tapi lom sempat wat pengumuman si GUEST tu dah wat pengumuman tak puas hati dia plak...

no more contest dalam blog mama ni, susah tol nak jaga hati semua orang kan...
p/s TQ sangat2 la kat Cik Guest untuk semua kata2 tu k...
My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html

Sila Klik2 Jika Berminat

31 comments:

SURIA AMANDA said...

sabar kak sabar..kes anon x puas hati ni saya pun rasa..biarkanlah..x rugi pun kita ignore dia kan..

azam said...

biasalah....xsemua orang suka dan bukan senang nak puaskan hati orang² macam ni

mama tisya said...

alahai tkleh view lak apa cik GUEST tu kata...hrp sbr ye anje

Zue AnnaLeeya said...

dia bengang sbb anak dia tak menang kot anje????
ader gak org sengal cenggini erk????
haah la kan anje... dlm syarat tuh xde pon anje soh gantung lama2 banner contest tuh kan???
klu rasa menyemak, buang jerlah, pastuh takyah join contest...
abis citer...
takyah ckp org mcm2 kan????
mcm2 hal...

mmg susah nak puaskan hati seme org...
ignore jerk anje...
sabo tau...!!!

Huda said...

sabarla yer :) ade hikmah di sebalik sume tu..manusia isk3..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alahai...kesian mama...sabar ok manusai memang tak pernah puas...

mummy_ayu said...

wah..ada pulak yg tukang komen tu...sabar je la...

dinor's family said...

buat xtau je anje....akak pun penah gek kena mcm tu...baca n3 keperluan penapis air d rmh...ada anon ni bpendapat negatif siap suruh kita blajar sejarah pulak katanya tok nenek moyang dolu2 xguna penapis air pun bleh idup bribu tahun dia yg xblajar sins skrg kn dah byk pencemaran so..kena la ada pencegahannya kn...kita bblog ni tuk kwn2 je....yg nak jd lawan jgn join kite yek.....

MrS. F!zA said...

gara2 giler kontes penganjur kontes kena serang plk..sabar jelah anje..

Cute MuM said...

biasalah tue..
kita tak dapat puaskan hati semua orangkan..
:)

emma said...

hidup lg si anon tu.. ignore je anje, maybe si anon tu gile glamor kot.. tok sah di layan org 3 suku mcm anon tu.. bt menyemak fikiran jer...

Gieyana said...

kalau buat contest mmg susah nk puaskan hati semua orang..:)

mama shifa said...

isk perasan dia akan menang ler tu
hihihi

♥SyilaSyira♥ said...

sapalah agaknya ye...kenapa nak guna guest klo dah mmg ada id..???xpa anje..sabar ye..kita xleh nak puaskan ati semua orang

Mama Balqis BPB said...

sabar ajer la anje...tak yah layan guest camtu...

ch@ said...

kelakar pula kita baca komen guest tu. dia tak menang tu, tu yg tak puas hati. kuikui. kita masuk contest maknanya kenala bersabar dgn kerenah penganjur. namapun penganjur, terpulangla nak buat syarat macam mana pun.

pasal gantung banner tu, habis contest delete je la kalau tak mahu, adoiyaiii tak pandai delete google kan ada.

sabar ye pnANJE. kerenah perserta, biasala.

Nafisa81 said...

sabar...dia tak penah menang kontes tu...

ogy said...

hehe.. memang ada orang yang perangai macam tu. ignore kan aje. buat sakit kepala nak layan. seronok agaknya dier menyakitkan hati orang.

eima said...

eleh die tuh .. cam bagus je ...
org masuk contest sbb suka2 je ...
kompom ke awak leh menang klu kontes tu tak ditamatkan ....

Bionic women said...

kalau rasa x sabar jangan ler join kontest berangkai2 camni..join GA dah ler..huhuhuhu..
nyampah pulak rasa..huhu

Fieza79 said...

org ni mesti jenis gilerr ber contest...agak nya dia dah agak dia nak menang kot..hehee menyampah kan..?

Mama Zharfan said...

buat bodo ajer anje, org mcm ni ada kat mana2 pun...

mama rifQy said...

sabra je la anje..mmg selalu je org tak puas hati kan..bukan sng nak jage ati sume orang.abaikan sajork

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

biasala tu..mcm dugaan dalam donia ni..byk2 sabar k bkn senang nak jaga hati semua org..:-)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

ooo..anon ni ke anje maksudkn time duk ym td..hehehe...lmbt pickup ckit lisa ni...keh..keh...sabar la anje..manusia ni byk karenah & byk hal...mcm2 perangai ada...huhuh...plg xtahan jenis xpaham bahasa (yela dh siap tulis kt terma n syarat leh lak nk membebel...)huhuu

Yan said...

laaa...cam pelik ek..
2 contest yg terawal dah berakhir knp dia still letak banner tu..?? ke sbb dia menang.. n nak tunggu final punye...

huhu ske2 jek men teka teki..

eh sebut pasal teka teki..
aritu macam ade jawap teka teki kat blog anje yg pasal adiah dari suami anje tu... tp tak tau ape jawapannye.. maybe akak termiss kot entri jawapan..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

sabar je la anje..ayat yg buat lin geram tu guesst tu marah pasal korang soping anak banak tu heheh

::NureeN:: said...

Guest tue x baca abes ker T&C tue.. hai x suka la org mcm ni.. suka ati la kan kita penganjur.. :P

sabar jerr anje..

nureen nk mintak tlg komen cini

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tqvm

|| NaFiRaa || said...

haih~ sabor jek laaa.. ade jugak org cam tuh.. ingat senang ke nak handle contest nih..

mamalieyna said...

alahai mcm2 hal...tulah hati orang ni lain2...pelik pun ado..hee~ sabar yek~

kayyana said...

anje, anje tak reply msg yana lg tau.. pape roger k.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.