Followers

Monday, July 18, 2011

♥ Biler Dua Beranak Kuar Bersama ♥

Morning semua citer pasal weekend ari tu
kali ni kami berdua ke Parkson Subang Parade plak
misi mencari baju raya untuk balqis, since banyak baju yang dah tak muat
so beli baju raya untuk balqis...
hasil shopingan, ada plak yang mama tersalah beli size
terkecik plak sebab now balqis dah chubby sikit
so perut pun dah buncit, baju kena beli size besaq sikit
no more pinky2 lagik k, la ni warna campur2 je
ada sesame street, Garfield then kartun peberet balqis
PPG a.k.a Power Puff Girl
baju yang tak muat tu mama nak letgo, kalo sempat nak tukar balik kat Parkson
kalo tak kena letgo je, sebab nak tukar kena dalam masa 7 hari je valid..
shopping tak hengat k, papa bagi green light soh beli je ape yang nak
beli suzr half quater balqis, size 2 years k..
kalo mama suka beli baju anak lagi dari beli baju sendiri
since baju balqis pun dah banyak yang tak leh pakaikan..
so tu yang beli, cuma pasni nak aim Dress, skirt + shoes je
tapi semua ni persiapan hari raya, beli sikit2 lama2 jadi banyak ha ha ha
sebabnya time bulan posa papa tak mau pi shopping lagik
so kena la beli sekarang ni....

item2 baju balqis yang mama nak letgo leh tengok kat link bawah ni k
My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html

 
Sila Klik2 Jika Berminat

12 comments:

MamaRifqy said...

na jeless tau tengok baju girl..sbb sume comel2 blake..sgt geramm!!

zaidah said...

klu bulan pose memang tak latar nak shopping...klu blipun just yang tak cukup aje..

Huda said...

wah dh start soping ye anje..kita x start lg la..cik abg bz sokmo..kene tunggu hari dia betul2 free n leh g jauh sikit kat ipoh ke kan tuk soping baju2 anak2 :)

Mama Balqis BPB said...

cepatnya Balqis shopping baju raya...semuanya comel2...

Mama Zharfan said...

sakan shopping tu :) me suka beli bj anak2, tp bj utk me pun me mesti beli gak ehheheh

mummy_ayu said...

wah..dah mula shopping raya..best2...
comel tu yg vest jeans tu..cute...mesti suka balqis..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

shoping sakan...cik jue dah beli baju raya farisyah...tapi rasa nak belilagi...hahaha

EiJa ZaQuaN said...

wah byknye bj raya balqis..
btol tu leceh sbnrnya kalau shopping time bln posa ni kan..
tp eija pun x shopping pun lg bj raya ni..lg 2 minggu jerk nk posa plak tu..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

baju sesame street tu sama la ngan nuha cuma nuha punya kaler purple gelap :) banyaknya borong :)

AyuArjuna BiGoshh said...

beshnya dah shopping raya :)

eima said...

wahhh... awal shopping raya .. nanti dah tak kalut ....

MamaYatie said...

kami pun shopping baju raya anak2 juga..sale kat jusco bkt tinggi..alhamdulillah 70% settle part anak2 w/pun soping smbl berperang ngan depa yg nak lari gi main games..huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.