Followers

Friday, July 15, 2011

♥ Contest Punyer Citer ♥

Contest tertangguh namanya, ingat lagik tak contest berantai yang mama anjurkan
takat ni baru ada 2 contest je yang berjaya dilancarkan
pastu contest terkandas sekitar bulan Jun 2011
disebabkan dengan kesibukan yang melanda
bertambah plak dengan mama yang akan resign from current company end of July
makanya makin tertangguh la contest berantai ni
untuk makluman semua, compay baru nanti tak internet
so sesi BW memang & komen2 memang tak de
kat rumah balik keje dah penat, masak2, kemas rumah pastu dah nak tido
so bermula awal Ogos, start keje tempat baru mama memang 100% tak de masa untuk berintenet
so mama bercadang nak stopkan contest berantai ni, melainkan kalo ada yang
suka rela nak jadi tukang "compile" semua penyertaan, makanya mama akan yteruskan contest ni
kalo tak mama rasa terpaksa la batalkan, since mama tak cukup masa
then blog mama pun dah terabai, tunggu hujung bulan je nak cash out Nuffnang
then kalo masa tak mengizinkan sangat2 untuk mama update
makanya blog ni akan ditutup terus...

mama minta maaf sangat2 kepada semua pemenang b4 this
InsyaAllah kalo ada rezeki contest ni dijalankan, mama update k
wat masa ni tak menang tangan nak wat semua sorang2
bukan saja cari alasan, tapi masa yang tak mengizinkan...
b4 this pun mama pernah cakap, tahun ni last mama anjurkan contest
after this maybe tak de lagik, mood berblog dah kelaut sangat2...cam dah tak leh nak tarik balik
dengan tuntutan keje, family & opis baru yang perlukan komitmen yang tinggi
untuk mama bertahan & confirm di tempat keje baru nanti...

so mama harap semua kengkawan paham k...
so kalo ada yang suka rela nak jadi tukang compile leh la email ke
damia_nurin@yahoo.com

p/s rasa sedey plak nak tinggalkan kengkawan blog semua,tapi what to do kalo dah tak de masa, la ni sempat update status kat FB je


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html


Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

MamaRifqy said...

emm..sian anje..takpe anje..kite paham semua kekangan mase anje..kan ??

** anje perlukan khidmat na ke?? nak compile? takde mslh rasenye

mama tisya said...

kalo tk sempt ngan mcm2 hal rsnye better batalkn if tkde org yg nk amik alih..ye la contest berantai byk komitment kn

Ila said...

la,awat nak berhenti blog...huhuhuh

♥SyilaSyira♥ said...

alahai sayangnya klo anje nak stop blog...sedih..

zaidah said...

sabar ajelah anje....memang windu klu anje dah stop berblogging...

mummy_ayu said...

takkan la sampai nak tutup blog dear..update sesekali pun takpe la...

Mama Zharfan said...

me paham..me pun dh tak tegar berblog...
all the best anje kat tmpt baru :)

~Siti Hajar~ said...

jgn la ditutup trs blog ni, sayang tau, update sesekali bila ada masa cukup la..

MamaYatie said...

hemm..gitu la kita..kerja mesti diutamakan dah tur periuk nasi..takper la anje..kalo mmg tak sempat jgn la smp tutup..sekali sekala jenguk la...

ct N honey said...

buatlah mana yg penting dulu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.