Followers

Friday, July 1, 2011

♥ Disney Junior Event Berlainan Slot - Morning & Evening ♥


Morning, ingat lagik tak event Disney yang mama dapat ari tu
so mommy2 yang dah join event Disney b4 this
akan dapat card invition ni, then mana2 yang ada menang contest thru Disney ni
pun dijemput join jugak, tapi masa event tu tak sama k
event mama kol 9.45am sampai 10.30 am
then akan ada event di sebelah petang plak
yang event petang tu mama tak join, mama join yang pagi je
so pada sape2 yang join event blah pagi tu
kita gather2 kat sana nanti k....

Invitation card, leh bawak 4 orang join
tapi kami pi bertiga je, adeq mama nak join tapi tak tau sempat ke tak....


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html


Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

mummy_ayu said...

best tu..weekend nie la kan?
have fun...snap banyak jkey..
mesti balqis suka tu..

Farra Dhelina said...

have fun anje!

SyaNa said...

mesti ceria tempat tu nanti
amik gambar byk2 tau

juelee said...

lor tak pat la jumpe.. kite nye petangg

juelee said...

lor tak pat la jumpe.. kite nye petangg

zaidah said...

jangan lupa tau anje ambik gambar bebanyak....selamat berseronok

Liz Rohaizat said...

oh, ye ke? ada sesi pagi dan ptg ke? xtau pulak. sebab tgk ramai yg kata datang pagi. ke diorg tak perasan?

dinor's family said...

happy weekend....akak krj mlm ngeee...

Nana said...

la ingtkan bole jumpe anje
kitanye belah petang hehe

Mama Zharfan said...

mine pukul 3 pm

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.