Followers

Monday, July 4, 2011

♥ Disney Junior Event (Games) - Part 2 ♥

selepas perasmian bermula lah acara games
mula2 balqis tak mau main games2 yang ada
tapi setelah dipujuk oleh papa akhirnya balqis nak main gak
pas dah main tu bukan main xcited lagik balqis tau
see, nampak tak sape yang mama nampak kat dalam gambar tu?
Emir + Mira
ni Games yang pertama, Ayu gigih main dengan anak2 nya...
turn mama + balqis plak
dengan semangatnya mama + balqis dok sedut air dalam kolam renang tu
then berlari ke garisan untuk tembah botol kosong tu
sekali tembak je botol tu dah tumbang k
hebat tak hebat mama main games.ngalahkan balqis plak
lepas menang games, dapatkan cop dari pihak Disney then dapat la gift untuk balqis

posing time matahari dah mula nak mencacak kat kepala
mama over xcited, balqis wat tak tau je
belon untuk gift games tembak2 botol tadi
second games susun perkataan untuk gambar
kami main bertiga, gigih mama + asyu balqis dok cari huruf untuk gambar yang diberikan
untuk susun perkataan ketiga2 gambar tu kami adalah peserta yang paling pantas
ha ha ha best2 berlari2 mama + asyu balqis
see kami susun perkataan untuk HAT
ni perkataan yang kedua
Anchor, bukan balqis yang cari huruf2 tu k
balqis cuma susunkan aje

semangat untuk mencari perkataan yang ketiga

berjaya, then dapat sticker pirates + cop
dua game yang telah dicop
games ketiga susun box
games ni senang je, sebabnya cuma perlu cantumkan kayu2 tu untuk menjadi box
gigih mama wat k
dan akhirnya berjaya, games ke4 papa tak snap2 gambar la
sebab games tu kami mencari barang dalam lorong macam games (ingat & cari),
 so tak nampak nak snap2
siap games box ni balqis dapat gift sapu tangan merah untuk diikat kat kepala wat ala2 pirates gitu
camne rupa balqis in pirates?tunggu next entry k....

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html

Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

MRS. K said...

semua gambo anje uat peace! trademark eh? hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to K: ha ha ha nampak sangat trademark kan...giler Piece gitu

Nana said...

hehe sama la kita
game tembak tu sekali je tumbang seme
pastu game susun kotak tu kita xmain sebab kita minta yg senang
game naikkan bendera hehe

Farra Dhelina said...

tak jumpa mz ke?

dinor's family said...

suka suke ye....

mama tisya said...

best mcm2 game ank ngan mama nye leh main ye

AyuArjuna BiGoshh said...

hik hik...bersungguh tau i main hahahaha

Mama Zharfan said...

heheh me+zharfan beria main :) lil ariff tak paham, terpinga2 gitu

mummy_ayu said...

wah..seronok tu ..mcm2 games ada.. :-)

Em's Family said...

susahnyer perkataan balqis.. hehe best kan best kan

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.