Followers

Tuesday, July 5, 2011

♥ Disney Junior Event (Lunch Time) - Part 4 ♥

Setelah penat main games then acara snap2 pic, kami ke Hotel berdekatan untuk mamam
ada shuttle bus yang disediakan dari tempat event ke hotel berkenaan
perut pun dah berkeroncong nyanyi sebab lapo so jom pi makan dulu sebelum balik
balqis yang dah lapo tak sempat nak mamam dia dah minum susu dulu
sampai je kat hotel, mama jumpa seseorang, sape tu?
kenal tak boy yang kat sebelah balqis tu?my menantu k
Emir Rasyid
untuk kali kedua jumpa Mira, mira ni good friend k
suka bagi support kat mama...he he...TQ mira..
erk...tetiba mama selndungkan wajah balqis la plak...
kat situ ada ditayangkan citer Ahoy to neverland....
cam biasa food yang mantop
tapi kali ni simple sikit berbanding food event b4 this
kek tu marbeles k, siap leh letak coklet kat atas kek tu...
volcano kek yummy2
menu mama on that day, yum2 ada satay lagik sedap
menu asyu...
makan sampai kenyang k..


muka menunjukkan kepenatan sangat2 on that day...
balqis tak mau makan dok lagut tengok kartun kat screen tv tu
asyu balqis, kaki bergambo ni...biasalah budak2 remaja kan
after we all eat2, then naik shuttle bus untuk ke car park nak balik dah ni
so ape kesimpulannya?
ni baru citer event je, lom lagik kisah snap2 gambo dari kami...
tunggu k, entry akan bersambung lagik after this...


p/s mama masih lagi traning socso kat PWTC ari ni k....so entry semua auto publish

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html 


 Sila Klik2 Jika Berminat

12 comments:

Jiji-Fify said...

perghhhh macam best je tempat nih.. makanan2 dia pon nampak menyelerakan! :D

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Cynthia said...

oh.. sampai 4 part you punya posting on this event... bestnya dapat ambik gambar banyak... I ni sibuk nak 'entertain' anak I yang tak nak jalan tu pasal panas, tak de pulak banyak gambar.. post pun tak buat lagi... ader part 5 ke?

notti netti said...

uissh, terang sungguh gambo makanan tu..eeheheh

MRS. K said...

eh, same je muka adikberadik nih! hehe

mummy_ayu said...

memang best & meriah..selain leh posing2 ngan blogger lain.. :-)

Nana said...

wah siap ada lunch
ktorg naik gak bas tp bas gak shuttle bas dari parking ke padang
tp bas burok je mcm bas mini hehehe

Farra Dhelina said...

oh jumpa mira.. fra pun pnh jumpa dia.. masa suziey pya gath.. now dh nmpak susut lah..

♥SyilaSyira♥ said...

tak tahannya tgk menu..terus lapar nih

Em's Family said...

kalau menantu, mira dan dan setuju kekekeke... anyway nanti tang gambar makanan tu mira nak pinjam gambar boleh :D

mamalieyna said...

bestnyer kak Qis..jumpa Keymouse..hee~ ayep tgk ni, sure jeles..hee~

♥MiZz-siHa♥ said...

bestnye dpt p function cam nie kan..teringin nak p jgk la..

Mama Zharfan said...

jeles tgk uolls mkn2 hahaah

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.