Followers

Monday, July 4, 2011

♥ Disney Junior Event - Part 1 ♥

Morning, Sabtu lepas mama pi event Disney Junior
ada banyak benda yang mama nak citer ari ni, so akan ada banyak part entrynya la nanti
ari ni mama outstation ke event Socso, dah nak berhenti pun dok pi event gak
nak cari ilmu untuk tempat baru nanti kan...
so sebelum nak mula citer nak habaq mai Event Disney adalah yang terbaik
cam banyak event je mama pi, memnag enjoy then menghiburkan
games2 yang best, event Gatsby pun syok giler, sama lebey kurnag camni
cuma yang ni syok untuk kanak2, tapi Gatsby untuk dewasa..


mama sampai dalam kol 9 lebey camtu, balqis moody sangat2 mula2 tu
sebabnya malam tu dia tidok lambat sampai kol 3.30 pagi
so nak bangun pagi mula la dia wat hal
see balqis yang moody
ramai pihakk Media + blogger2 yang join event tu..
see Zahid Af jadi Pirates sebagai MC on that day

dapat belon pun muka still masam lagik

sesi penerangan sebelum perasmian dilakukan
kami sampai tepat2 time Zahid bagi penerangan pasal games2 yang disediakan
telah dirasmikan


muka still ketat lagik...
ok bermulalah acara main games untuk semua pengunjung yang hadir...
games best + enjoyed, next entry mama citer k....

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html

Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

Em's Family said...

wah banyak part ni.. ni baru opening ceremony:D

ummiaqeef said...

bestnye... x pernah pegi event² gini..

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..best..kalu pergi ni mifzal mmg suka..tp apa kan daya jauh.. :)

mama tisya said...

kena tgk kt umh ler gmbr2 ni..tp dh tgk rmi gk yg dh update event ni...

Nana said...

yes sangat enjoy...
kita nak update tp gambo lawa2 seme kat juelee hehe
nanti la dlu kot

yantz-yeem said...

alahai awatnya ketat sgt muka balqis??x syiok ke jmpe mickey smue tu???mesti bestkan??nie balqis tgh baru nak start enjin kot

Gieyana said...

bestnyer..tingin nk p gak event mcm nie..tp eden x tau camna nk joint..kekeke

Mama Zharfan said...

heheh byk part tu :) me bantai buat satu entry ajer ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

wah...apsal tak terjumpa ari tu erkkk

Sumijelly said...

kat siapa yek gambar yg reramai tu... masa sebelum launch event tu?? sumi tak sempat la guna camera sumi tuk snap tu...huhuhu


Sumijelly.com

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.