Followers

Monday, July 4, 2011

♥ Disney Junior Event - Part 3 (Balqis In Pirates Ahoy) ♥

ha ha ha setelah habis main games, kumpul semua gift
then balqis leh jadik pirate
see pirate yang cute in pinky
piece, ada gaya pirate yang garang tak?
pirates comey + cute
lepas main semua games, tehn dapatkan cop untuk semua games tu
then kami leh redeem hadiahnya, dapat la satu beg merah
berisi goodies yang best2, ape goodiesnya?
next entry mama publish k
time ni kami tengah beratur untuk bergambar bersama mickey + minnie
picture credit to papa
balqis teruja sangat2 tengok Mickey + Minnie
siap menjerit2 lagik nak jumpa minnie
tengah Q utnuk bergambar dengan M & M, setiap pengunjung diberikan kertas pink untuk
melayakkan diri bergambar dengan Mickey + Minnie
kami bertiga bersama Mickey + Minnie
tapi sayangnya gambo tak clear
bukan salah papa k, salah ornag yang snap2 gambo ni
adei spoil betul la, kalo tau lebey baik appa yang snap2
pastu balqis wat signiture kat wall Disney Junior...
suka snagat anak dara ni dapat cap jari dia kat situ
warna mesti wajib merah @ pinky2 k
then mama tuliskan nama "Balqis"
After That kami Q untuk bergambar kenangan bersama kartun terbaru dari Disney
Ahoy To Never Land
mama + Balqis
sementara menunggu gambar kami dicuci
balqis mewarna dulu
ada disediakan pensil warna, biskut + air untuk pengunjung yang hadir

see dah banyak cap jari yang diabadikan
pentas tempat kami bergambar bersama Mickey + Minnie
see ramai tetamu yang hadir...
tunggu punyer tunggu mesin printer gambar rosak
so tak sempat kami nak tunggu gambar siap dicuci
sebab masing2 perut dah lapar, nak santap makanan
kami kuar dari event tu sekitar pukul 12 lebey camtu...
kami beratur bersama untuk Q snap2 pic...Liza from Litte Charming Ummi
ada banyak lagik gambar yang mama nak kongsikan bersama..
esok mama publish k...citer banyak2 nanti pening plak
yang best this week aktiviti banyak & seronok....

To Be Continious

p.s Entry semua Auto publish sebab mama pi traning Socso kat PWTC k


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html


Sila Klik2 Jika Berminat

10 comments:

Nana said...

sama la damia eksited gile tgk mickey
masa dok tunggu2 mickey kuar kan
dia tak sabar2
mana mickey mana mickey hehe
sekali kuar je tros dia ajak dok depan stage

MamaYatie said...

wow! bestnya....bertuah balqish dpt join event gini..mmg semua games tuk mummy & anak yer...best3x..

Mama Balqis BPB said...

bestnya dapat join event camni...balqis tetap comel walaupun jadi pirate

Liz Rohaizat said...

hehe.. kita charming-umi aje la anje. eh, tak sedar ada missed call dari awak tau. kenape eh? awak tunggu nak pegi F&B Session ke? saya dah naik bas, tgk korang mcm tunggu orang. korang tak naik pun.

Bionic women said...

alahai ruginya kami x dapat invitation ni, kalau x mesti dhiya teruja ngan mickey n minnie mouse tu..leh kali mesti alert ni..
anje pun alertkan kam ek..hehe

Mama Zharfan said...

yg pasti sgt besh :)

MaMa aFai said...

Hi Mama Aqish...dh lama x jenguk cni...
Cute haii Aqish jd pirate...mau dia nutup mata sebelah yer...

mama tisya said...

paling best gmbr ngan mickey & minnie tu..dh gaya mcm p disneyland

mama tisya said...

eh brp ari training kt pwtc tu??kita ada seminar 6-7 kt pwtc

Em's Family said...

mira punye gambar kamera mickey dengan minnie pun tak lawa.. orang tu main snap jer .. :(

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.