Followers

Tuesday, July 5, 2011

♥ Disney Junior Event (Snap2 Time) - Last Part ♥

Sebelum pi makan naik shuttle bus tu, kami dok posing2 kat depan pintu masuk tu
balqis yang terover xcited nak posing2 k
mama kalo dah balqis green light mama ikutkan aje la....
jom layan piccas2 yang ada, banyak sebenarnya piccas2, ni pun dah pilih2
cam biasa mesti nak bergambo dengan minnie, pujaan hati balqis
then dengan mickey with trademark 1Malaysia
sibuk dok posing wat gaya ala2 Mickey cekak pinggang

with Minnie again
Asyu with balqis
with mama
Asyu again


layan mama + balqis posing2 k, jangan muntah k, kami berdua memang kaki posing







pose2 ni semua balqis yang soh wat k...mama dok ngikut je

macam2 gaya dibuatnya










tamatlah sudah event ari tu...
puas hati kami bergambo sakan, sib baik ada asyu leh la mama sama2 posing
ok lepas ni citer pasal lain plak k...
My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html

 Sila Klik2 Jika Berminat

11 comments:

mummy_ayu said...

wah....memang mcm2 pose ada..sukanya dia..

eima said...

aku pun sronok klu nampak mickey besar2 gitu ....

AyuArjuna BiGoshh said...

ala comeynya :)

Nana said...

banyak btol gambo nye
kita sikit je amek gambo
klw dslr mmg petik banyak2 hehe
pastu tak perasan yg gambar banyak nau amek kan?
klw digital cam ni xleh snap laju2 mcm dslr

eim said...

wah bestnye ..pandai balqis ikut mama wat gaya ...

|| NaFiRaa || said...

pandai sungguh posing dak tecit ni.. geram tengok~

*∽ IZAN ∽* said...

amboi dah pandai lawan tokey Balqiss.. pandai plak suh Mamanya yg posing sana sinihh eheheehhe.. cuteee jekk!

Mama Zharfan said...

balqis sgt pandai posing2 :)

Bionic women said...

macam2 pose yg menarik..gambar pun cantik2..huhuhu..jeles ler

ajumohit said...

anje...daku suke giler hasil kerja camera ini, mmg semua cantik2 ditambah dgn cute model itu

ogy said...

tengok paper the star hari ni starmetro page 20 ada keluar pasal event ni. tapi balqis nampak belakang aje. anje n ayu nampak sipi2. hehheh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.