Followers

Monday, July 11, 2011

♥ Hasil Shopingan Anak Beranak ♥

Semalam kami berdua bershopingan 2 beranak ke Nagoya
selalu kalo time papa main badminton kami pi Sunway Pyramid
so dek kerana dah bosan ke sana je, jadinya kami ke K4 Subang plak
plan nak cari kain ela untuk tempah baju
dah siap2 tempah tukang jahit k
planning asal nak warna pink colour tahun ni
tapi tiba2 dah bertukar warna time kat Nagoya, dek kerana pening kepala nak pilih warna ape yang sesuai..


ni kain untuk mama + balqis,
malam kang nak hantar kat tukang jahit
puasa belum dah sibuk wat baju raya k, planing awal2
kengkawan semua dah wat baju ke...tahun ni raya yg sangat bermakna bagi kami
harap bulan Ramadhan nanti kami sekuarga mendapat keberkatan & keredhaan dari Yang Maha Esa....

"menghitung hari, detik demi detik"

harap detik kegembiraan & cahaya akan bersinar dalam hidup mama...

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html


Sila Klik2 Jika Berminat

20 comments:

Huda said...

bestnye soping :)

MRS. K said...

suka soping kain kat nagoya jugak!

ummiaqeef said...

baju kite dah siap dah, tinggal nak p amik je, hehe..

dilazfamily said...

anje dah shopping baju kurung raya erk.dilaz belum lagi.tak sabar nak posa

mama maman said...

byknyer borong kain... kami pun plan warna pink.. tp nak cr bj siap je.. xkuasa nak tempah...hhhhaaa

MamaYatie said...

saya pun gi beli kat nagoya k4 subang...dah nak siap kot jahitnya..ngeee. weekend ni nak p tempah langsir plak..

atty's said...

kty beli siap je..tp lom ada idea nak kaler apa

Bionic women said...

kita soping kat nagoya k4 tu jugak hari sabtu malam..huhhuhu..kalau calling2 leh kita besama2..hehe.

mummy_ayu said...

wah..dah shopping raya dah.Ayu lum melawah lagi ke kedai kain.

ajumohit said...

Huishhh shopping sakan ni anje, Aju dh tempah lama dah baju Aju n anak2

LYAfrina said...

lya pon dh shopping bju raya bln 5 aritu lg... takut xde org nk jhit..sbb lya x berapa suka beli y readymade.. lbh suka upah org jhit..

LYAfrina said...

lya pon dh shopping bju raya bln 5 aritu lg... takut xde org nk jhit..sbb lya x berapa suka beli y readymade.. lbh suka upah org jhit..

eima said...

dah lama tak buat bj baru ...

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah dh shoping utk baju raya ekkk..kita xsempat nk menyoping lg ni...mood nk raya thn ni cm xde jer...smgt puasa pn cm kureng je cz hubby xde disisi...huhuhu...pose sorg2 la thn ni...hemm..tp tema utk raya dh ada ar...ok la krg2 ada jugak terselit semangat nk raya...huhuhu

.::Lynn::. said...

dah hantar tempah..hujung bulan siap...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

wahh soping kain ela..nak pulak tukang jahit amik tempahan hehhehe biulan depan dh pose..kami beli baju dh siap je la tema pun x pk lagi..

ZanaNordin said...

alamak...kain baju lum hantar kat tailor lagi arrrrr...he he he.....sempat lagi anje shopping kain utk raya yerk....

Liza said...

Liza pun baru je hantar kat tailor semalam...

Mama Zharfan said...

menghitung detik bahagia keje kat tmpt baru soon..insya Allah :)

jgn lupa click my grapevine

CLICK SINI

|| NaFiRaa || said...

ooohhh.. saya pon belom shopping raya lg neh!!! x sabar nak shopping raya jugak..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.