Followers

Wednesday, July 6, 2011

♥ Meet Uncle Husain opss....Meet Blogger la ♥

ni tak leh wordmalas k, kena taip gak walaupun dah malas nak update blog
Ahad minggu lepas mama ke Sunway Pyramid jumpa one blogger
kami berjumpaan kol 9.00 malam gitu...
balqis yang suka banget main kat Playground
dan blogger itu adalah
Eily Bionic Women with Dhiya yang comey
Dhiya yang cun...suka auntie tengok tau
mama with Eily...pot pet pot pet je kami berdua tau
Eily sangat peramah k..
kami berempat...Piece

balqis with Dhiya, beza setahun umur deme ni
tapi biler berdiri sama besaq je, balqis ni tecik molek je
leh plak balqis panggil dia "kawan" bukan panggil nama
piece comey dari mereka berdua...


gaya yang sama...



balqis peluk Dhiya...bukan main suka deme berposing sakan
balqis senyum habis tak hengat punyer




dengan tak berkasutnya k



see dhiya bukan main lagik posing cekak pinggangnya...so sweet









akhirnya dapat gak jumpa Eily, dah ramai gak la blogger yang mama jumpa
best ada ramai kawan ni kan...tu la satu kelebihan blogger

mama tengah menghitung hari je nak resign ni, rasa suka plak nak berhenti
sebab lepas dari bebanan keje yang over load ni
kat tempat keje baru mama just wat payroll je, tak de wat keje lain
so more fokus la kiranya...

so after this mana2 blogger yang admitted kat Sunway Medical Centre
kasitau k, mama leh datang jenguh sebab opis mama kat dalam Hospital tu gak
cuma opis mama kat blah atas tingakt 6...

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html 

 Sila Klik2 Jika Berminat

21 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

bestkan dpt jumpa blogger ni..amboi balqish ngan kawan no malu2 posing hehe unty suka la..kalau kyra sure tunduk malu je..hehhee

Jiji-Fify said...

hamboiii seronok la balqis jumpa kawan.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Nana said...

wah banyak nye gambo
ktia aritu jumpe kat stesen minyak je xbez la port nak amek gmbr byk2 kan hahahaha

Zue AnnaLeeya said...

mak aihhhh... byknya gambo.. posing sakan erk....

balqis senyum manjang... suker jmpa kwn baru yer...

MrS. F!zA said...

hihi..balqis ngan dhiya sama2 comel..msg2 ada kelebihan msg2..tgk tu dhiya posing gaya model pro kan..mna ada senyum2..hikhik

syawalsimpsons said...

bile la dapat jumpe anje kan..hehehhe

Mama Zharfan said...

semlm me jumpa ila mama amana :)
tak sempat nak buat entry :) me bz bz mode ni..sama mcm anje ler plak..me bz dgn seminar :)

Bionic women said...

huhuhu..mengapakah diriku begitu membesar??? hahahha..
tq anje sudi jumpa kita..best berborak ngan anje..dhiya pun x abis2 ag tanya bila nak jumpa atish (balqis)..hehe

mummy_ayu said...

best tu jumpa geng blogger & posing2...bila la nak jumpa Anje nie...

~Siti Hajar~ said...

seronok la balqis dpt kwn lg, stp kali mama jumpa geng blogger balqis pun dpt kwn jgk..best kan..

Byknyer pic, sakan posing no..hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah pegi sunway medical centre tu tapi tu pun hubby punya panel x silap.

syoknya dia posing :)

Gieyana said...

byknya pic..mmg best gather2 nie kan..

cantik shawl Eily..:)

Ila said...

bestnyer dapat jumpa blogger kn

eB ezrin said...

kat SMC dah yer? okeh ;p

Salina@IbuAqil said...

Comelnya dua anak dara ni.. Mak dara tu lg le comel.. Hehehehehe

aanie said...

x mampu nak menginap kat situ...hehe..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang best dapat jumpa rakan2 blogger ni kan..anje ayu dah jumpa..eily pun ayu dah jumpa..hehe..bila nak jumpa lagi???

mama tisya said...

sakan balqis posing..naper dhiya tk tgk camera sgt

mamalieyna said...

waaa dh jumpa eily la...sempat posing sakan tu....ari tu jumpa eily dh nak magrib..nak cepat2 je..huu~

happy 4 u! doakan kak eina juge, after bersalin nnti, nk ikut jejak.........huu~

Nisa' Azman said...

bestnye dpt blogger lain..sy xde kesempatan lg nk jmpe mane2 blogger..

mamaRIFQY said...

wahh..best gather2!! bile na leh jumpe..kalau na g kl,nak jmp eli ngan anje skali gus leh xx ??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.