Followers

Wednesday, July 13, 2011

♥ My Mom Warded & Dirawat Oleh Doktor Aaron Aziz ♥

Semalam mama tak keje, kol 12 lebey time melawat kami ke Hospital
today keje sebab dah nak resign kan, so kena habiskan mana2 keje yang patut
sampai kol 12 lebey My Mom kat ward Zon Merah wat pemerhatian
tak leh ramai2 masuk, kena sorang2, so papa & balqis dok kat luar je tunggu
sementara mama masuk jumpa My Mom
katil My Mom betul2 kan depan meja doktor, sentiasa dalam pemerhatian doktor...sian My Mom
macam2 wayar ada, sorry gambo tak clear sebab snap2 pakai hanset je
sedey rasanya biler tengok My Mom time ni, bertambah sebak & sedey biler mengenangkan
hati mama yang dah lama gundah gulana
ni untuk denyutan jantung, doktor cakap denyutan jantung My Mom terlalu laju
tak normal seperti sediakala..
after seharian dalam wad pemerhatian, lewat petang My Mom ditransfer ke wad biasa...


see my mom di rawat oleh DR.Aaron....cuma tak de Aziz je kat belakang tu...
seharian teman my mom kat hospital...
time melawat 12.30 - 2.00 petang then 4.30 - 7.30 petang
time melawat sangatla limited k...tu yang kena cuti..
hari ni still warded lagik hope cepat sihat,
ape penyakit My Mom?
Kami sekuarga memang ada "ASMA"
tapi yang paling teruk My Mom la...
minggu lepas my mom memang dah kena lelah, tapi tak de la teruk sangat
selalunya kalo amik Neb 3 kali dah ok, tapi ari Isnin malam tu amik Neb sampai 8 kali pun tak ok
sebab tu kena warded jugak, jantung denyut laju
then biler doktor wat Xray doktor dapati paru2 my mom dijangkiti kuman...
kahak & batuk tu jangan kira la memang teruk sangat2 bunyinya
sama kes cam balqis pernah kena b4 this...
rasa sedey biler My mom warded, selama ni tak pernah warded hospital
ni adalah 1st time...

moga My Mom cepat sembuh & TQ untuk doa kengkawan semua k...
sayang kengkawan semua, kengkawan blog la pemangkin semangat mama...

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html

Sila Klik2 Jika Berminat

18 comments:

eima said...

semoga mak anje cepat sembuh ye ...

♥SyilaSyira♥ said...

sedihnya bila mak sakit kan..mcm² dugaan anje sejak akhir² ni. Bykkan bersabar ye anje...semua ada hikmahnya. berat mata memandang, berat lagi bahu memikul..

mama rifQy said...

sian lak..MIL pon asma..Dapat kat husband na pulak..and dapat pulak kat Rifqy..tapi Iqy stakat ni tak teruk sgt

zaidah said...

semoga anje tabah ...n untuk mama anje...semoga cepat sembuh n kuatkan semangat yer..

atty's said...

semoga makcik cepat sembuh.amin

Zue AnnaLeeya said...

smoga mak anje cpat smbuh yer...

syawalsimpsons said...

semoga cepat sembuh..ammiinnn

Izan Ishak said...

harap2 mak anje cepat sembuh ye~

Izan Ishak said...

harap2 mak anje cepat sembuh ye~

Ummi Eisya&Amani said...

mmg sedihkan tgk mak kita mcm tu..moga mak anje sembuh ye..

Nana said...

semoga mak anje cepat baik ye

Ely Hasrul said...

semoga mak anje sbb sembuh. sedih betul rasenye mcm mak sendiri pulak. bapak i baru lps kiuar spital tp now still xbape sihat laghik... tu yg bertambah sedih bila baca blog anje. kuatkn semangat ok

p/s - muka anje sama mcm mak hihi

Mama Zharfan said...

me doakan moga ur mom cepat sembuh..amiin

mummy_ayu said...

of coz la risau..harap mak anje cepat sembuh!!

atie said...

salam masuk hospital sungai buluh dok area mana ye...saya pun org sg buluh... semoga mak cik sihat seperti sedia kala.. cuaca memang teruk kebelakangan nie org asma akan terima padahnya... jerubu.....

AyuArjuna BiGoshh said...

harap mak anje cepat sembuh

nurr f@!sha f@t!h@h said...

AS SALAM...SEMOGA MAK ANJE CEPAT SEMBUH YA...AMIN...KUATKAN SEMANGAT TAW....

nieda said...

hopefully your mom cepat sembuh..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.