Followers

Thursday, July 7, 2011

♥ Next Vacation ♥


Mood nak bercuti tenangkan minda habiskan duit..
tenagh dok bodek2 papa ajak pi bercuti, sekalinya papa cakap
"kan keje kat tempat baru nanti, mana ada cuti"
adei terpaksa la tahan je nafsu nak bercuti tu
tak pe kat after ada cuti, gaji dah masyuk leh la pi bercuti..
so sape2 nak bercuti ke Suria Cherating Beach Resort for only RM120 untuk Breakfast 2 orang sekali 


p/s nana dah siap booking lagik tu...


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html


Sila Klik2 Jika Berminat

15 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

murah jugak eh..takpe sabor..kang dah lama keje kat tempat baru leh cuti lam2..ehehe

LYAfrina said...

SURIA CHERATING TU..OWNER DIA ISLAM..MMG SGT2 BAGUS RESORT TU..DH DEKAT DGN KEMAMAN TU

syawalsimpsons said...

sue pun baru lepas abis bercuti gak..hehhehe...insyallah nak g lagi la...suke tau cuti2 ngan my little family tanpa gangguan kan..

Nana said...

hehe dah rembat dah 2 bilik
mau celebrate bachelor party hehehe

Masya Amira Aimie said...

lame x pg bercuti huhuhuhu.... berdua kan best klu ade peluang mcm 2 lg....

Gieyana said...

best nieyh..but now kena hold dulu cuti2 psl final year my study..

*∽ IZAN ∽* said...

wah berbaloi baloiii !!

Mrs Najib said...

dh booking juge...huhuhu

Huda said...

kami dulu kan duduk paka, bile p kl mmg lalu cherating..rasa xde ape sgt kat cherating tu tp leh la nak cuti2 rehatkan badan n minda :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ingat nak beli jugak semalam sebab fikir nanti otw balik kelate, leh ler overnight kat cherating..tapi bila difikirkan exactly tarikh tu tak tau..tu yang malas ah nak booked lagi..

mummy_ayu said...

Ayu pun, mcm nak beli tapi takut bila sampai time, tak leh cuti ker..so..tangguh dulu la..

Bionic women said...

bilalah kami nak gi bercuti ek..huhuhu

Mama Zharfan said...

dh cuti2 cherating ari tu...nak pegi holiday tmpt lain plak :)

mama tisya said...

wah menarik tul promonye

mamaRIFQY said...

memang sgt menareks sebnarnya kan??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.