Followers

Monday, July 25, 2011

♥ Sogo Hari Raya MEga Hot Deals ♥

 Sogo Sale....
jom kita layan katalog SOGO







tengah try pujuk papa nak pi sabtu ni...moga2 berjaya memujuk rayu k...
selamat bershopping untuk kawan2...

p/s semalam pi Empire Subang, sedey sangat2 sebab tak de ape yang berjaya dirembat...
dapat sehelai legging je untuk balqis...hu...hu...

 
My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html

Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

azam said...

jom ramaikan member sale sogo....pergh...ramai gile ni confirm.....hehehehe.
xsuka².....too crowded, sabtu lepas pun sama

mummy_ayu said...

confirm jumaat ni un dah penuh..emmm..

Mama Zharfan said...

td me gi sogo jap--gi jln TAR actually-- beli shawl

ajumohit said...

Mmg betul tu anje, bukan mudah nk pujuk para Suami nk bsesak2 ni, pegi pagi2 ms baru bukan then ok sbb tak rmi org lg

Nana said...

adeh sana sini sale
duit je xbape nak ada hahaha
klw tak
lama dah terjah

Huda said...

lama dh x p sogo :)

ummi nia said...

fuhhhh..konpem penuh dgn umat tue..btw, xleh nk g..jauh sgt..huhuhu

eima said...

alahai mesti ramai kan .. pesal die wat sampai 31 julai je ...mood shopping slalu nye tak sampai lagi tu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye if dpt pegi. tapi tak dapek la somi den nak melayan time perot memboyot..sure jalan skit dah mengah huhuhuhu

~Siti Hajar~ said...

tiap2 tahun p sogo beli baju raya tp tahun ni xtau la dpt p ke tak lagi, budget cam lari je..huhu

Slmt shpg utk kwn2..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

waaaa nk gi jugakkk tp sogo tiap2 hari full penuh ngan manusia..nk bawa anak2 kompem kelam kabut hehhe pujuk en asben la pi sabtu ni hehhe anak2 letak umah atok dia hehe..

Mamamya said...

wahhh...seronoknya warga KL yer...tp akak ni jauh la nak pi...aritu dah shopping baju anak2 kat jj jer sbb itu yg paling dekat dgn umah....

atie said...

selalu sopping sogo baju anak2 tahun nie tak kot sopping kat the store kat sg buluh je lah
selamat ber sopping

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.