Followers

Friday, July 15, 2011

♥ UV yang naik mencanak2 ♥

Uv yang menurun, bukan naik k, perasan je sejak bulan Jun tak BW
UV dah menurun, tak sempat nak komen mana2 blog pun
bukan berlagak atau bangga dengan UV yang mama dapat
tapi sedey sebab dah start tak aktif berblog....


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html


Sila Klik2 Jika Berminat

13 comments:

ajumohit said...

itupun kira byk lagi tu anje...emm bila la nk dpt UV gitu tu

Gieyana said...

nie pon consider byk niey..me punya ciput jer..kakaka

|| NaFiRaa || said...

boleh tahan banyak lagi tu.. saya.. x sampai 100 pon UV sehari..hehehe

Nana said...

xpe atleast 100 sehari pon ok gak

dinor's family said...

emmm imah pun dah lama xdtg ke blog anje....

Alin Marlini said...

tu baru sebulan jek sibuk..kita ni berbulan2..uv menjum jek..hehehe

Mama Zharfan said...

tak per anje, berblog ikut kemampuan kita ajer kan...

eima said...

anje ..aku tak penah dpt UV lebih dr seratus tau...hahaha

e.l.i.z.@ said...

byk la tu hihihi

ct N honey said...

ok lah tu,dari dpt se ciput aje tiap2 hari

Bionic women said...

huhu..banyak tu, eily x pernah dapat over than 100 per day kot.. huhuhu

MamaYatie said...

banyak tu anje...blog anje ramai peminat..tak bw pun masih tinggi uv

haslina said...

tahniah, masih ok lagi tu.
;))

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.