Followers

Wednesday, July 6, 2011

♥ WordMALAS Wednesday ♥



ICity Shah Alam
Sabtu 2 July 2011
8.30 malam
p/s ape yang leh dikatakan, bulan depan tempat keje baru maybe tak de tenet
so keje 100% la, so blog ni mungkin makin lama makin suam kuku then akhirnya
tinggal kenangan je, now pun mama dah tak BW then tak update sangat, sebab nak biasakan diri...

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html 

 Sila Klik2 Jika Berminat

16 comments:

LYAfrina said...

MERIAH & COLOURFUL

atty's said...

blog kty pun dah suam2 kuku..bz skrg..takdan ..
kalo blogwalking pun , baca je ..x smpt tinggal komen..

semoga anje beerjaya ye kt tmpt baru

sarah-najwan said...

akak pegi kat sini hjg thun lepas..hehee

ibunaznoy said...

p i city ey..dkt dah umah kita ^_^
byk amik pic ye,bestnya ceria..

zaidah said...

tak apelah anje...walaupun suam kuku atau dah beku kita tetap akan singgah sini

~Siti Hajar~ said...

biar suam2 kuku dr xde terus, sayang la Anje klu blog ni tinggal kenangan trs..

Cantik pic2 kat i-city tu, nmpk happy je dua beranak posing..

mummy_ayu said...

ayu pun dah 2 kali gie sini, dua2 gie Tok Umi jer..Daddy tak ikut

Ena said...

AKAK P JUGA LAST MONTH.. TP CITER TAK JUGAK KUAR2 KAT SINI.. UHUHUUH..

dilazfamily said...

posing2 di ICT ye anje dan balqis.cantik sangat.Dilaz teringin nak pegi sana,tunggu My Love tak sibuk

Bionic women said...

bestnya ada dslr....
gambar klear jer, kalau kamera biasa mesti nampak blurry

Em's Family said...

alaa anje, jangan laa cam gitu.. we gonna miss u nanti kang

mamalieyna said...

hukhuk...sedih plak ayat last tu tau..aduuuh syangnya kalau berkubur..biarkan jer, kt umah ada masa update la..tau..tau..

waaa meriahnye gambar..~ ^_^

♥MiZz-siHa♥ said...

i-city..dekat ngn umah kt..

Mama Zharfan said...

semua pic sgt meriah :)
eh jgnlah say bye2 to blog..me gonna miss u...

eim said...

cantik gambar2 balqis.. i-city skrg dah ada umah saljikan ...bestnye tengok gambar2 anje nii ..

mama tisya said...

bila la nk smp icity ni...berpeluh2 balqis...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.