Followers

Friday, August 5, 2011

♥ BE yg Disangka Jd ME rupanya BE lagi ♥

 BE ni dah lama dok kat situ..rasanya dekat 2 bulan la sudah dok running2
tapi minggu lepas dah stop...ingatkan dah bakal menjadi ME
tapi tengok2 ari ni amaun tu dah berubah, means masih running la BE ni
baru nak cash out untuk wat duit raya...
rupanya BE tu degil tak nak jadi ME, so ada lagik la rezeki BE tu running...

Alhamdullilah dgn rezeki yang mama dapat
walaupun la ni dah tak aktif sangat berblogging, tapi ada jugak rezekinya...


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html Sila Klik2 Jika Berminat

9 comments:

mummy_ayu said...

sama la..ayu nya BE mamil gold nie pun dah lama...ari tu pun sama je..baru2 nie baru naik baik..best..tq nuff!!!

eima said...

alhamdulillah ....

azam said...

suka²...lama² byk juga....hehehehe

amiey lee said...

alhamdulillah nak dpt rezeki lebih la tu huhu

MamaYatie said...

oh..ada jugak cenggitu yer

Nana said...

sure masyuk ni lama dok running

Idah said...

Rezki namanya....tahniah nanti dptlah beli baju raya 5 pasang.

mamalieyna said...

lama tak cek akaun nuf..hu~ tak la tak aktif sgt dh pun..


pepun tahniah~

Farra Dhelina said...

kt dpt seketul hr ni :) hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.