Followers

Thursday, August 4, 2011

♥ Biler Blog Anda DI SKODENG - Suka Atau Tak? ♥

Ada sape2 suka blognya diskodeng, atau ada sape2 kat luar sana kaki skodeng
kalo ada sila klik "X" pada penjuru kanan blah atas...
seriusly mama tak suka kaki skodeng ni k...
nape kaki skodeng ni suka sangat2 skodeng blog orang lain ek
tak de ape maklumat yang best pun dalam blog mama ni
semua citer pasal keje je..
after this mama limitkan sharing2 kat blog ni...nak2 nya kalo bab personal
bab keje, sensitiviti, mama nak citer pasal balqis & info2 lain je...

blog kengkawan pernah di skodeng tak, ape perasaan  kgkawan kalo
ada yang skodeng pastu sebarkan citer yang di skodeng....
rasa cam nak privatekan je blog ni, biar orang yang betul2 mama percaya 
je leh baca blog mama ni...tapi cam tak best plak biler tak leh nak beramas mesra dengan kengkawan lain..

so ape pendapat kengkawan, suka atau tak diskodeng, atau kengkawan memang suka sebab nak glamour?


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html Sila Klik2 Jika Berminat

16 comments:

mama said...

biasala..dah penah kena gak...bo layan jer la...

MamaRifqy said...

SKODENG CAMNE anje??tak paham..die sebarkan cter buruk ke??

mummy_ayu said...

skodeng aka silent reader atau pun..
skodeng kecoh2...?
kalu silent reader takpe la..kalu bab kecoh2 nie tak suka la..

|| NaFiRaa || said...

kalo sedakar skodeng utk baca je tak pe.. jangan di manipulasikan citer kita sudah...itu yang x suka!

Cute MuM said...

memang tak suka.. ada orang yang skodeng blog uyun pastue curi maklumat.. tension giler.. tapi kalo nak privatekan memang susahlah..

MyZone~theUn4given said...

ssh nk deal ngan orang yang suka bawa mulut ni..yang baik pon jd x elok..sabar je laaa

Mama Zharfan said...

depending on saper yg skodeng..kalau niat tak baik, of course sgt2 tak suka..

kayyana said...

mcmne kita nak tau blog kite diskodeng ek??

ch@ said...

biar je anje. hehehe sebab kita pun skodeng juga. skodeng je la tapi tak buat apa2 pun. tompang baca ;)

Nana said...

kita xsuke klw org opis yg skodeng..
ada org tau kita ada blog
ish xsuke la

Cho Zila said...

salam..
entahler terpulang pada individu kot... cam akak tak kisah perpun sebab buat blogni hanya suka2..

mamalieyna said...

tak sukaaaaaaaaaaa~ suka org yg jujur nak berkwn je masuk blog kita..sgt benci pd yg suka skodeng, pastu berckp2 belakang...eiii..

eh bulan posa la ..hee~

selamat ebrbuka~

Gieyana said...

Lama uols x update kan..rupanya da kasi skodeng. Blog me pon sama..ada kaki skodeng gak..but me buat x kisah jer psl x rugi apa2 pon..cuma limited in sharing those personal things la..huhu

Mamamya said...

x baik lah buat mcm tu...klu nak masuk blog kawan2 biarlah ikhlas knp nak citer benda2 x elok plak...ini kan blog peribadi,jd t'pulanglah kat tuan blog nak citer ttg apa pun.... itu p'dpt akak lah....sbb blm penah ada pengalaman mcm ni.. (minta di jauhkan lah hendaknya...amin)

Chekgu Azrine said...

kalau niat dia baik tak per kot

kalau niat yg busuk hati ni la susah sikit.. apa2pun keep on blogging

MrS. F!zA said...

aah anje kna krgkan cerita personal lah pasni..mmg byk pon kaki sibuk kalo silent reader je biasa lah tu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.