Followers

Friday, August 19, 2011

♥ Cuti2 Kemana? Shopping TIME ♥

Destinasi yang telah diplan dari minggu lepas...
Sabtu ni time untuk shopping baju raya
Sabtu pagi planning nak pi

Sogo cari baju melayu papa, tapi kami tak pi jalan TAR kot, tak larat la
kami ke KL naik Komuter je, cepat & jimat
kalo naik kete sure jammed giler kan dengan parking susah..
so naik komuter adalah yang TERbaik

destinasi berbuka posa tak tau lagik kat mana...
after Terawih planning nak jejakkan kaki ke UPTOWN SEKSYEN 24 SHAH ALAM
masuk 360 ari rabu ari tu kan, so inagt nak pi terjah jap
sape2 nak pi ni mama gigih searc kat Google...
tak pernah pi lagi b4 this, sape pernah pi sila bagi komen k
kalo tak best better tak yah pi la
range rege2 jualan kat sini ok tak
atau lebey mahal dari pasar karat Stadium Shah Alam?
Ahad pagi kami nak ke pasar Karat Stadium Shah Alam
ntah nak cari ape la agaknya ye...nak nengok baju dress untuk balqis
kalo kat website range rege cam mahal sikit, selalu kat pasar ni murah sikit
then leh belek2 dulu kualiti kainnya...
then terjah ke TESCO Shah Alam nak pi beli bahan2 nak wat kuih Confalkes madu & Coklet
gigih mama nak wat kuih k, hope menjadi la ek, sebab senag je nak wat biskut cornflakes ni...

Isnin nak keje pengsan k, sebab weekend penat berjalan je...ha ha ha
masa berharga bersama kuarga harus dihargai & digunakan dengan TERbaik sepenuhnya..

so kengkawan planning weekend nak pi mana?

Sila Klik2 Jika Berminat

7 comments:

broe_ayla said...

g jalan tar semalam...mcm nk termuntah ramai org..panas..jem...pehtu nk byr lal beratur pjg giler!!!

Suhana Shahril said...

x pena p uptown2 ni sbb dok perlis...huhu..
sakan sungguh anje plan shopping2 raya...keke..

atty's said...

minggu ni plan nak ngecat rumah

Nana said...

penah g uptown shah alam
bez gak
tp lg suke uptown danau kota

Ummi Dania Yasmine said...

penat jugak jalan2 bulan pose tapi bila berama keluarga....tak le terasa sangat

Mama Zharfan said...

me tak jln2 sgt sbb semua bj raya dh setel beli :)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

huhuhu...uptown dh lama xpegi ar...hemm..bg lisa klu dlu xbest sgt uptown 2...baik g pasar karat je sbb byk gerai n pilihan harga lg murah la kot kt situ...huhuhu..tp bulan2 pose ni mau lenguh lutut duk berjalan kt pasar yg besau 2...hemm..gud luck anje..mesti jd punya kuih raya...sempat ag sbb klu conflake madu n coklat 2 kejap je..mlm sebelum raya pn sempat jer..huuhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.