Followers

Friday, August 26, 2011

♥ Doakan Kami Selamat ♥


mama start cuti ari raya pertama, baru keje so tak dapat la cuti awal,
tu pun rezeki boss bagi cuti ari Jumaat 2hb tu..
so leh la cuti lama sikit, tahun ni patutnya turn rumah my mom
tapi dek kerana beberapa perkara yang tak dapat dielakkan
raya kat blah papa dulu, malam raya baru kami balik ke kampung halaman
persiapan raya semua dah get ready cuma biskut, kerepek tak beli langsung
ingatkan pasar Shah Alam ahad ni baru nak pi beli
tu pun tak tau la ada lagik ke orang jual

kawan2 doakan kami sekuarga selamat sampai ke destinasi k
kalo bab balik kampung jauh berbatu2 ni mama cukup risau
moga Allah melindungi kami sekuarga....

kawan2 balik raya biler?mesti semua balik awalkan...
ape pun nak ucapkan Selamat Hari Raya kepada semua..
Isnin mama keje lagik, so akan ada entry kat blog jugak la..
untuk tatapan kawan2 yang masih bekerja tak cuti cam mama....

semoga kami sekuarga selamat pergi & pulang....Amin....

Sila Klik2 Jika Berminat

9 comments:

atty's said...

selamat hari raya & maaf zahir batin.
semoga anje & family selamat pulang ke kampung

Nana said...

slamat ari raya anje
hati2 memandu..
kita raya kt kl je

mamalieyna said...

Alhamdulillah dpt jugak beraya lebih lama kan..samalah lah kita balik malam raya jugak..bezanya..esoknya kak ina dh kena balik KL semula, si abahnye kerja..hu~

apapun selamat hari raya anje n family..moga selamat balik n selamat kembali ke sini ye.. ^_^

mama tisya said...

salam aidilfitri utk anje sefamily

~~@lyci@~~ said...

selamat hari raya untuk anje & balqis sefamily yer ;)

maszmadi said...

selamat hari raya maaf zahir & batin anje n family..

semoga perjalanan kita ke kampung selamat pergi dan pulang yerk.. ameen
p/s : masz ambik kad nak gantung kat umah yerk.. hehe cantik..

Huda said...

amin.slmt hari rayaanje n family:)

::NureeN:: said...

salam aidilfitri anje & family.. moga selamat dlm perjalanan.. nureen ambil card yerr

mama rifQy said...

kite ngan hubby kampung kat trg je..so senang je la..ulang alik..gilir2..hehheee

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.