Followers

Thursday, August 25, 2011

♥ Gadget - Samsung Galaxy Tab 10.1 vs BlackBerry Playbook vs IPAD ♥

Gadget idaman mama tahun ni, ade je yang jadi idaman
b4 this DSLR, dah jemu jarang pakai, la ni minat & jatuh cinta kat TAB plak...
ari2 dok survey rege kat tenet, dah mabuk demam ingin memilikinya...
dalam banyak2 tab ni, mama kenan dengan

Samsung Galaxy tab, ari tu dah survey harga RM1800...
dok hasut2 papa soh belikan, tapi dah sonyap je papa wat tak tau
mesti terdetik dalam hati, ari tu dah beli DSLR
pastu li hanset, la ni nak beli gadget baru lagik...
functionnya, since tak de tenet kat opis, kalo ada minatang ni leh gak la peneman mama
dikala dok nunggu papa pick up kan...
ade gak kebaikannya tu tol tak
ni plak pakej Celcom yang ditawarkan
tapi ingat nak pakai U mobiler punyer line..
tengok survey ramai yang kata much better
pastu ada plak playbook from Blackberry



IPAD ada wifi je kan, tak best kalo leh nak yang leh wat video call sekali then leh masuk simcard
leh la pakai internet tanpa batasan...

papa plak berkenan

ACER ICONIA Tab A500

idaman sape yang termakbul dulu, sure la papa....
kengkawan minat gadget jugak tak?

Sila Klik2 Jika Berminat

6 comments:

juelee said...

acer incornia best, opismate pakai.. ada hdmi port lagi, usb port pun ado..

me pakai tab.. best jugak hehehe senang online dan boleh vcall

Sari said...

ksari guna samsung galaxy tab yg mini jer...ok la jugak...

airis naufal said...

of coz la i pad.. ipad ade dua2 wifi+ 3g.. jgn bli yg ade wifi shja..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me tak gila gadget sangat tp kalo dpt free suka jugak :)

Nana said...

xbape minat
tp klw dapat free minat la hahaha
skang ni dok aim dslr je

Ummi Salsabila said...

suami baru beli ipad2.saya tidaklah minat sgt.saya prefer langsir raya kot.hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.