Followers

Thursday, August 11, 2011

♥Gambar Snap2 PhotoGrapher AMATUR ♥

Kalo mama zaman budak2 dulu mana la nak merasa pegang hanset ni
dah keje baru merasa sebab mak bapak zaman dulu2 ada tepon rumah je
mana pakai hansetkan...tapi untung kanak2 zaman la ni
segalanya dihujung jari...semua dia pandai wat
sekali ajar je dah teror mengalahkan mama + papanya k...
gambar amatur yang mama maksudkan adalah gambo yang di snap oleh balqis
thru hanset mama, gambo tak clear sangat, tapi leh la nampak gambo yg di snap2nya

tangkap gambo sendiri k, pandai plak dia dok menggayakan hanset tu bagi tala kat muka dia...

mengalahkan orang besaq dok snap gambo sendiri

pantang nampak ape je kenderaan, mesti nak snap2 bas rapid KL pun jadik k

mamat bangla kat kedai speedmart pun jadik di snapnya

gambo ni wajib snap2 k...bear2 kesayangannya


snap2 gambo menannya sendiri....

dan yang paling tak boley blah biler balqis snap2 gambo

Pak Guard kat rumah mama, time papa nak punch card untuk gate
boleh plak balqis siap soh pak guard tu senyum dia nak snap gambo
adei suka2 je la anak dara ni tau..

makin besaq makin geliga otaknya, dah mula pandai main games kat hanset & lappy..

mesti anak kengkawan pun dah pandai snap2 gambo cam balqis ni kan...
daya imaginasi kanak2...

p/s sonok jadi kanak2 kan, tak yah pikir ape2 masalah, tido, bangun, makan, main...tu je kejenya

My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html Sila Klik2 Jika Berminat

5 comments:

rara pinkmafia said...

knp goyang gambarnya.hehe

Sidratul Muntaha said...

huuh..
setot tu gigih la angkat tripod aku time aku gigih nak menembak.
bial aku lepas..abislah gig sd card tu sbb dia laju jer amik gambo.
klu kamera kecik lagi la...
games?!
terer gile main angrybird kat android aku.
klu games..mcm bese,haruslah sniper kat pc.klu tak..klik mengklik la cityville aku kat fb mlm2..
adeh!

Nana said...

hehe gegar seme gambo
sama mcm damia
tau je tala kat muke amek gmbo sendiri
past wat muke gedik2

MrS. F!zA said...

samalah darwsy pon dah pndai snap..tp blurrrrrr lah

Mama Zharfan said...

heheh senyum2 me baca entry ni esp ada pic pak guard tu LOL

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.