Followers

Monday, August 8, 2011

♥ IPAD 2 vs Samsung Galaxy Tab ♥

hajat yang masih tak tercapai, kali ni tak mau paw papa lagik
nak beli sendiri hasil titik peluh sendiri baru lebey menghargainya
mama minat sangat dgn Ipad ni, leh bawa ke mana2
leh la berblog time free kat opis...
papa tak bangkang pun beli, mama dlaam proses nak kumpul duit
dapat duit OT kumpul sikit2 dapat la beli IPAD2 ni nanti...
tapi sebelum tu nak wat survey la mana yang lagi best ek antara IPAD & SAMSUNG GALAXY
rasanya regenya RM2000++ kan..
bestnya kalo jadi cam ezz leh dapat free thru contest...
mama terpaksa kumpul duit nak beli...

IPAD
SAMSUNG GALAXY

kalo diberi pilihan kengkawan dapat FREE yang mana satu idaman kalbu?
atau ada yang jenis tak minat benda2 lagu ni?
sila jawab....


My preloved item to letgo, please visit this link for New Item Upload http://balqispreloved.blogspot.com/2011/06/pleloved-item-to-letgo.html Sila Klik2 Jika Berminat

11 comments:

Sarah Syazwani said...

sy pun ng kumpul nk beli galaxy tab...:) tp ada yg kata ipad lg best..konpius dah ni..huhu

aanie said...

kalau dpt free, dua2 pun nak..hehe...sy suka galaxy tab sb ipad tu besar sangat nak bawak ke mana2...

Cute MuM said...

uyun suka ipad2..sebab screen lebih besar n rasa lebih puas nak online n berblog. kalo galaxy tab boleh wat call. ipad takleh, tapi uyun tak kisah sebab jarang guna hp.. kesimpulannya beli ikot keperluan kita.. kalo nak jadikan hp sekali, baik amik galaxy tab.. kalo untuk kepuasan berblog n online.. beli ipad2..
:)

mama rifQy said...

ANJE..na adalah antara orang yang tak minat bende2 gini..hehhee..melainkan kalo ade yang nak bg free..tuh pon mst na addicted skejap je..pastu dah xmo..hehee

Sidratul Muntaha said...

hmmm..
ipad takmmo..
leceh sbb panjnag
BB playbook tu klu dpt free nak jugak
tpi tgh takmo nak sgt kot sbb dah ade tablet android.
tggu la menda2 ni turun rega dulu.
selagi belum keperluan mmg tak beli la 2 jenis tu

hangjebat a.k.a Amirul Adlee said...

saya dah pakai dua2.. tapi lagi suke samsung tab hehe sbb android based so leh install macam2.. kalau ipad kene jailbreak baru best...

terpulang pd penggunaan.. kalau entertainment geek go for ipad klu suke software mcm2.. android la kan..

nur said...

akak pun berkenan kat Ipad, tapi tak tahu pula kenapa lebih minat pada Ipad compared to Galaxy Tab... maybe sebab Ipad guna mac kot... teringin sangat nak dapatkan satu, tapi en suami tak izinkan... alasannya, sebab saya dah ada macBook... huhuhu

mmg jatuh cinta dgn Ipad lepas guna MacBook, nasib baik masa ke KL baru ni Ipad dah sold out, kalau tak mahu dirembat satu senyap senyap.. hihihi

lovelywa said...

sy suka gak gadget2 gini..tgh menunggu samsung galaxy nih..hadiah sbb pasang Unifi kat umah..bile ntah dornag nk pasang kat umah..tak sabo benornye nk tunggu hadiah tuh..huhu

Nana said...

dulu xminat
tp skang dah mula minat ipad2

azura samsuddin said...

zura suke ipad bia pun die besor hehehe, nak2 pulak yg kaler merah tu wooooo beshhhh

Kujie said...

saya tak pernah guna ipad...teringin nak beli tapi saya beli samsung galaxy tab..nak beli benda2 ni bergantung pada minat masing2 lah..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.